Homepage  / Vedete româneşti

Ana Baniciu se reinventează! Este iubita lui Superman în „Gașca Animăluțelor DC”

Ana Baniciu se reinventează! Este iubita lui Superman în „Gașca Animăluțelor DC”
6

de Roxana Mirea,

Ana Baniciu se reinventează și dă viață unui personaj animat în filmul „DC League of Super-Pets” / „Gașca Animăluțelor DC”. Artista va dubla vocea în română a personajului Lois, iubita lui Superman. Filmul de animație va apărea în cinematografe din 29 iulie 2022.

Ana Baniciu, iubita lui Superman în „Gașca Animăluțelor DC”

Montați pentru a fi eroi în fiecare zi, de a cunoaște însemnătatea salvării unei vieți de la ananghie și de a crede că fiecare este special în lume, „Gașca Animăluțelor DC” de la Warner Bros Animation spune povestea plină de suspans și emoție castă a nedespărțiților Krypto Super-Câinele și Superman, ce sunt doi buni prieteni care împărtășesc aceleași superputeri și luptă împotriva criminalității în orașul Metropolis. Când Superman și restul Ligii Dreptății sunt răpiți, Krypto trebuie să convingă un grup de animale fără stăpân, Ace câinele, PB porcul cu burtă, Merton țestoasa și Chip veverița – să-și stăpânească puterile recent descoperite și să-l ajute să-i salveze pe supereroi.

Starul pop Ana Baniciu își utilizează șarmul propriu pentru a îi da viață personajului Lois, iubita blândă și atât de sensibilă a lui Superman, eroul căruia nu doar kriptonita îi este slăbiciune ci și dragostea pentru Lois Lane.

„Gașca Animăluțelor DC” apare din 29 iulie 2022 numai în cinema.

Cine este Ana Baniciu

Ana Baniciu este solistă de muzică ușoară, actriță și personalitate publică a României. De-a lungul carierei sale a fost recunoscută pentru lansarea mai multor piese ce au devenit hituri , clasându-se în Romanian Top 100 și Media Forest precum: „Iubirea Mea cu Dj Project”, „Csf n-ai csf”, „Karma”, „N-a fost să fie”, „Narcotic” etc.

Ea a activat în trupa LaLaBand, considerată cea mai bine vândută și apreciată trupă de adolescenți, a jucat în serialul „Pariu cu Viața”, a câștigat “Asia Express”, alături de Raluka și a participat la showul „Te cunosc de undeva”. De asememea este endorser pentru campanii de imagine, influencer și compozitoare.

Ana-Baniciu-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton