Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Gestul făcut de Ana Bene și Andi Constantin la scurt timp după finala Burlacul

Gestul făcut de Ana Bene și Andi Constantin la scurt timp după finala Burlacul

de Redactia Tvmania

Ana Bene a fost desemnată, joi seară, câștigătoarea emisiunii „Burlacul”. Aleasa lui Andi Constantin, Ana Bene, a apreciat sinceritatea bărbatului pe care a reușit să  îl cucerească și a mărturisit că nici ea nu își dorește să grăbească evoluția relației lor: „Mi-a plăcut că a vorbit din suflet și a fost sincer! Nu sunt o femeie care se grăbește,  mai ales că am avut o căsnicie și a fost urmată de un divorț!', a spus Ana, care a acceptat ultimul trandafir al Burlacului.

Cu toate că a câștigat inima lui Andi Constantin, acest lucru nu a durat mult. Spynews.ro scrie că, la scurt timp după finala show-ului de pe Antena 1, Ana și Andi au luat decizia de a o lua pe drumuri separate. Fosta ispită de la „Insula iubirii”, un alt show de la Antena 1, a dezvăluit recent motivul pentru care relația lor nu a funcționat.

După „Burlacul”, Ana Bene și Andi Constantin s-au despărțit

Despre Ana Bene, Andi Constantin a declarat că e o persoană puternică, la care ține foarte mult, dar mai ales, pe care o admiră. Deși sunt asemănători din multe puncte de vedere, în cele din urmă, relația celor doi nu a mers atât de bine precum s-ar fi așteptat. Fosta ispită de la „Insura iubirii” a mai spus că, în prezent, între el și Ana este o frumoasă prietenie.

”Ana e o femeie puternică și o persoană foarte dragă mie, o persoană de încredere, un om pe care îl admir. Relația noastră este acum una de prietenie, bazată pe sentimente sincere. Avem și vom avea întotdeauna o conexiune reală pe care o voi prețui foarte mult. Consider că suntem două persoane mature și întelegem că, deși ne asemănăm din foarte multe puncte de vedere, acest lucru nu garantează succesul într-o relație.”, a spus Andi Constantin pentru a1.ro.

Ana Bene: „A fost o experiență interesantă, cu momente grele”

De cealaltă parte, despre experiența alături de Andi Constantin, Ana a spus că, deși a avut parte și de câteva momente mai grele, a învățat multe lucruri frumoase. Ana Bene a mai menționat că a reușit, în cele din urmă, să-și depășească anumite frici. Drumul către inima Burlacului a fost o mare provocare pentru ea și s-a bucurat din plin de tot ceea ce a primit. Totodată, Ana Bene a declarat că a rămas aceeași persoană, doar și-a făcut mici update-uri care cu siguranță o vor ajuta în viitor.

„A fost o experiență interesantă, cu momente grele, dar și frumoase din care am învățat ce am avut de învățat, mi-am depășit anumite frici, lucruri care m-au făcut să mă îndrept spre cea mai bună versiune a mea.

A fost o continuă provocare, însă, m-am bucurat de această experiență și am luat cu mine doar ce mi s-a potrivit și a fost de bun augur. Cred că orice schimbare pleacă de la noi în funcție de cum alegem. Sunt același om, cu o experiență în plus, un om care și-a făcut anumite update-uri din anumite puncte de vedere în urma acestui show.”, a spus și Ana Bene pentru sursa citată.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton