Homepage  / Știri

Ana Bogdan a impresionat o lume întreagă. Ce a spus după meciul pierdut în fața ucrainiencei Dayana Yastremska

Ana Bogdan a impresionat o lume întreagă. Ce a spus după meciul pierdut în fața ucrainiencei Dayana Yastremska

de Ioana Maria,

Ana Bogdan (29 de ani, 97 WTA) a cedat în trei seturi în fața ucrainencei Dayana Yastremska (128 WTA), în primul tur al turneului de la Lyon, scor 6-3, 6-7(7), 6-7(7), după trei ore și nouă minute de tenis spectacol, scrie gsp.ro.

După meci, sportiva din România și-a îmbrățișat adversara, la fileu. Ulterior, Ana Bogdan a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale. Acesta a făcut rapid înconjurul lumii, iar jucătoarea noastră a fost lăudată de jurnaliștii de pretutindeni pentru caracterul de care a dat dovadă.

„Azi a fost destinat să fie ziua ta. O meriți total. A fost cel mai greu meci pe care l-am jucat în termeni de emoții și de stăpânire a lor. A trebuit să lupt, asta e competiția, dar cumva știam că nu e fair-play. Fie ca Dumnezeu să te protejeze, să o protejeze pe sora ta, pe familia ta și pe toți oamenii (n.r. din Ucraina). Fie ca toți să trăim în pace”, este mesajul postat de Ana Bogdan, pe Instagram.

Cuvintele Anei Bogdan au impresionat o lume întreagă și au fost preluate de presa din întreaga lume. Unul dintre cei mai apreciați jurnaliști din tenis, portughezul Jose Morgado a fost mișcat de mesajul Anei Bogdan. „Bogdan a pierdut, dar a câștigat de asemenea”, a scris Jose Morgado, pe Twitter.

Vineri, Dayana Yastremska a fugit din calea războiului din Ucraina și s-a refugiat în România. Ulterior, ucraineanca a mulțumit țării noastre pentru primirea călduroasă de care a avut parte.

Yastremska le-a mulțumit românilor pentru ajutor: „O primire foarte călduroasă. Toți cetățenii ucraineni care vor pacea sunt primiți cu dragoste aici. Mulțumesc, România!”, scrie gsp.ro.

foto: captură Twitter.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton