Homepage  / Vedete / Vedete străine

FOTO. Ana Brenda Contreras a început filmările la noua ei telenovelă. Vezi primele imagini din „Amar sin ley”

FOTO. Ana Brenda Contreras a început filmările la noua ei telenovelă. Vezi primele imagini din „Amar sin ley”
4

de Redactia Tvmania

După vacanţa de iarnă, pe care a petrecut-o alături de iubitul ei, actorul spaniol Iván Sánchez, în Europa, la Madrid şi Paris, Ana Brenda Contreras a revenit cu forţe proaspete pe platourile de filmare. Conform tvynovelas.com, ea filmează de zor la noua ei telenovelă, „Amar sin ley”, regizată de José Alberto “El Güero” Castro (care a realizat în trecut seriale precum „Pasiune şi putere” şi „Teresa”).

Partenerii Anei din noul ei proiect sunt Julián Gil şi David Zepeda, iar din distribuţie mai fac parte și Geraldine Bazán, José María Torre, Manuel Balbi, Altair Jarabo şi Sergio Basañez.

amar sin leyIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Telenovela „Amar sin ley” va avea premiera în Mexic pe 12 februarie 2018 şi este remake-ul serialului columbian din 2016, „La ley del corazón”. Scenariul prezintă întâmplarile prin care trec, acasă şi la serviciu, câţiva avocaţi dintr-o prestigioasă firmă de avocatură.  

Pe Ana Brenda (31 de ani) aţi văzut-o pe micile noastre ecrane în „Maricruz”, „Teresa”, „Suflet vândut” şi, pentru o scurtă perioadă, în „Dragoste şi ură” (telenovela în care l-a avut ca partener pe iubitul ei, Iván Sánchez).

Vedeţi aici trailerul telenovelei „Amar sin ley”:

https://www.youtube.com/watch?v=rtwkMLNnnsc

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton