Homepage  / Articole

Ana Brenda Contreras aşteaptă încă un rol nou

Ana Brenda Contreras aşteaptă încă un rol nou

de Redactia Tvmania

A avut un succes uriaş cu „Suflet vândut”, dar acum cariera îi stagnează. Cel puţin temporar. Frumoasa brunetă nu şi-a găsit încă un rol care să-i placă, într-o telenovelă nouă.

Vedeta din „Suflet vândut” şi „Teresa”, actriţa Ana Brenda Contreras (26 de ani), a dat vara aceasta două probe pentru două telenovele diferite. Din păcate, nu a obţinut nici un rol.

Iniţial s-a spus că ar fi trebuit să joace în remake-ul după „La Usurpadora”, însă informaţia s-a dovedit falsă, iar de curând a ratat un alt rol, în „Rosario”.

„Ana Brenda a dat probă alături de Juan Soler pentru rolul principal din „Rosario”, însă nici unul dintre ei nu a fost acceptat. Rolurile au fost obţinute de Itahisa Machado şi Guy Ecker, iar Ana Brenda nu a mai fost luată în considerare”, declara o sursă de pe platourile de filmare pentru tvyespectaculos.

În schimb, sentimental, Ana Brenda e foarte fericită în relaţia pe care o are cu fostul ei coleg din „Teresa”, Daniel Aremas. „Ne înţelegem foarte bine şi de multe ori ne completăm. Însă nu ne-am căsătorit, aşa cum au scris tabloidele”, a declarat actriţa pentru latingossip.com

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton