Homepage  / Articole

Ana Brenda Contreras şi Aaron Diaz sunt împreună?

Ana Brenda Contreras şi Aaron Diaz sunt împreună?

de Redactia Tvmania

Sunt singuri, tineri (ea are 24 de ani, el 29), frumoşi şi foşti colegi în telenovela “Teresa” (unde i-au interpretat pe Aurora şi Mariano). Ana Brenda Contreras şi Aaron Diaz par să formeze un nou cuplu în lumea telenovelelor.

Apropiaţii celor doi spun că aceştia ies împreună de când Aaron a anunţat că va divorţa de soţia sa, Kate del Castillo, în luna iulie a anului acesta. La rândul ei, Ana Brenda a terminat în această vară relaţia pe care o avea cu fotbalistul Pepe Diaz, care a făcut-o foarte tare să sufere în momentul în care a părăsit-o pentru Eiza González, o actriţă mai puţin cunoscută.

Ana Brenda Contreras şi Aaron Diaz au ajuns să-şi plângă unul pe umărul celuilalt, mai ales că, de curând, paparazzi au surprins-o pe Kate del Castillo în compania noului său iubit, actorul de origine spaniolă Ivan Sanchez.

Întrebată dacă are o relaţie cu Aaron, Ana a lăsat să se înţeleagă că ei sunt doar buni prieteni, deşi au fost văzuţi foarte des împreună în ultimul timp:

“Este prietenul meu, este un om extraordinar, am lucrat împreună şi ţinem foarte mult unul la celălalt, însă în acest moment nu-mi stă mintea decât la muncă. Iubitul meu este telenovela în care joc (“La que no podia amar”) şi nu-mi stă capul la altceva. Îmi place însă să ies cu prietenii foarte mult”, a declarat actriţa.

Vedeţi aici cum s-au iubit Ana Brenda Contreras şi Aaron Diaz în “Teresa”:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=U4Li905F19I&feature=related[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton