Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ana Brenda Contreras și Daniel Arenas revin Acasă, în „Maricruz”

Ana Brenda Contreras și Daniel Arenas revin Acasă, în „Maricruz”

de Redactia Tvmania

Telenovela „Maricruz”, o producție Televisa 2013, cu Ana Brenda Contreras și Daniel Arenas în rolurile principale, revine la postul Acasă TV vinerea aceasta, 26 iunie, de la ora 16.00. Tot astăzi, de la ora 15.00, puteți urmări ultimul  episod al telenovelei „Înger sălbatic”.

Protagonista a declarat că este fascinată de succesul pe care telenovela l-a avut în toată lumea și a mulțumit publicului pe un site de socializare: „Cred că ne-am depășit pe noi înșine datorită vouă”.

Ana Brenda Contreras joacă rolul lui Maricruz, o fată orfană, care a fost crescută de unchiul său. Ea nu a avut șansa să meargă la școală, însă, peste ani, își va cunoaște tatăl biologic și va intra în înalta societate.

„Deși este săracă, Maricruz trăiește fiecare clipă la intensitate maximă și se bucură de lucrurile mărunte. Din momentul în care îl cunoaște pe Octavio, de care se îndrăgostește nebunește, viața ei se va schimba radical”, spune Ana Brenda Contreras.

Partenerul lui Maricruz este Octavio (Daniel Arenas), un tânăr pilot care moștenește ferma de la tatăl său. El se căsătorește cu Maricruz pentru a le da o lecție rudelor sale interesate de avere, dar realizează că ea este iubirea vieții lui.

„Octavio este un tip în a cărui personalitate sunt convins că se regăsesc mulți dintre noi. El se îndrăgostește pentru prima oară și astfel devine mai sensibil, mai sufletist și își schimbă prioritățile”, declară Daniel Arenas.

S-au împrietenit pe platourile de la „Teresa”

Ana Brenda Contreras și Daniel Arenas au fost colegi pe platourile de filmare ale telenovelei “Teresa”, difuzată la Acasă, iar intre cei doi s-a legat o prietenie:

“Anita este o actriță foarte frumoasă și talentată. Ne înțelegem foarte bine, suntem colegi și niciodată nu am avut vreun conflict”, spune actorul.

Din distribuție mai fac parte…

Faimosul actor César Evora îl interpretează pe tatăl lui Maricruz: “Alejandro este un om care, deși este pe moarte, încearcă din răsputeri să își găsească fiica”, mărturisește César.

În distribuția telenovelei se remarcă antagoniștii Elizabeth Alvarez, René Strickler și nume celebre ale producțiilor de gen precum César Evora și Igancio Lopez Tarso.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton