Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ana Brenda Contreras şi Ivan Sanchez, împreună pe străzile din Madrid

Ana Brenda Contreras şi Ivan Sanchez, împreună pe străzile din Madrid

de Redactia Tvmania

Vineri, 6 ianuarie, spaniolii i-au sărbătorit pe Regii Magi, iar actorii Ana Brenda Contreras şi Ivan Sanchez au asistat la procesiunile care au avut loc cu această ocazie la Madrid.

Ana Brenda Contreras şi Ivan Sanchez s-au relaxat plimbându-se prin Madrid.

Ana Brenda şi Ivan s-au relaxat plimbându-se prin Madrid.

Cei doi s-au plimbat pe străzi şi au admirat carele alegorice. Conform mx.hola.com, după ce au sărbătorit, ei au fost la cumpărături. Ana s-a lăsat pe mâinile iubitului ei, care a făcut pe ghidul, el fiind originar din Madrid.

De asemenea, cei doi îndrăgostiţi au ajuns şi la celebrele mori de vânt din zona Castilia-La Mancha.

Ivan a profitat de călătoria în capitala Spaniei ca să-şi viziteze şi cele două fiice, Jimena şi Olivia, rezultate din fostul său mariaj. Chiar dacă sunt împreună de un an, Ana şi Ivan nu au de gând să-şi oficializeze relaţia prea curând, declarând că nu vor să ardă „etapale relaţiei”.

La întoarcerea în Mexic cei doi îşi vor relua proiectele pe care le au în desfăşurare. Ana joacă în piesa de teatru “El hombre de la Mancha”, iar Ivan trebuie să analizeze mai multe oferte primite. Vă reamintim că ultima producţie TV în care a jucat a fost telenovelaYago”, difuzată anul trecut în Mexic.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”3480″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”619″ thumbnail_height=”464″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” template=”/var/www/tvmania/wp-content/themes/tvmaniaseventeen/nggallery/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

FOTO. Ana Brenda Contreras şi Ivan Sanchez, despărţiţi de proiectele profesionale

Ana Brenda Contreras are mult de lucru

Ivan Sanchez a confirmat relaţia cu Ana Brenda Contreras

Telenoveliştii Ivan Sanchez şi Ana Brenda Contreras se iubesc prin tufişuri

Prima va difuza telenovela “Dragoste şi ură”, cu Ana Brenda şi Ivan Sanchez

Protagoniștii din „Dragoste şi ură” au filmat scene fierbinţi în Cancun

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton