Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ana Brenda Contreras şi Iván Sánchez s-au despărţit. Care au fost primele declarații ale actriței

Ana Brenda Contreras şi Iván Sánchez s-au despărţit. Care au fost primele declarații ale actriței

de Redactia Tvmania

Actriţa mexicană Ana Brenda Contreras (care va împlini 32 de ani pe 24 decembrie) şi actorul spaniol Iván Sánchez (44 de ani), au pus punct relaţiei care dura de 3 ani. Despărţirea a avut loc în luna aprilie 2018, însă de-abia acum Ana a făcut publică vestea, specificând că de vină a fost distanţa.

„Este imposibil să faci ceva să meargă atunci când eşti departe! Eu, de exemplu, nu am nicio zi liberă de la filmări (n.r. – Care au loc în SUA), iar el, la fel, este ocupat până peste cap cu proiectele pe care le are în Spania, însă am rămas în bune relaţii. Vorbim în continuare şi vom fi mereu unul alături de celălalt. Însă din păcate nu ne putem vedea. Nu ştim însă ce ne va aduce ziua de mâine!”, a declarat Ana Brenda, în exclusivitate pentru „Hola! México”.

Povestea de dragoste dintre cei doi a început în 2015, pe platourile telenovelei în care au jucat împreună, „Lo imperdonable”, difuzată pentru scurt timp şi pe micile noastre de Prima TV cu titlul „Dragoste şi ură”. Începutul relaţiei lor a fost tumultuos, mai ales că Iván era încă însurat la vremea aceea cu Elia Galera, mama celor două fetiţe ale sale. Ulterior, dupa divorţul lui Iván, ei nu s-au mai ferit de ochii curioşilor şi s-au bucurat, timp de 3 ani, de vacanţe romantice în toate colţurile lumii, făcându-şi mereu declaraţii înflăcărate pe conturile de socializare.

Ana Brenda Contreras (pe care aţi văzut-o anul acesta în „Legea iubirii”, la Pro 2) filmează în prezent pentru sezonul doi al serialului realizat de Netflix, „Dinasty”, care a avut premiera pe 12 octombrie 2018. De asemenea, ea a confirmat faptul că nu va renunţa la „Legea iubirii” şi că va face parte şi din distribuţia sezonului doi. În ceea ce-l priveşte pe Iván pe 15 octombrie el a început filmările la un serial spaniol, „Bandolero”, în care îi dă viaţă banditului Curro Jiménez, un celebru personaj din serialul cu acelaşi nume, faimos în anii 70 în Spania. Producţia, care îl în rolul principal pe Sánchez, va ajunge anul viitor pe micile ecrane din Spania.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton