Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ana Brenda se întoarce la telenovele cu un rol principal

Ana Brenda se întoarce la telenovele cu un rol principal

de Redactia Tvmania

La doi ani de la „Lo Imperdonable”, Ana Brenda (30 de ani) se întoarce la telenovele cu un  nou rol principal. Producția „El Despacho” îl va avea ca producător pe Jose Alberto Castro, cel care s-a ocupat și de telenovela „Teresa”.

 

Celebră și datorită telenovelei „Maricruz” („Corazon indomable”), actrița îl va avea partener în poveste pe actorul David Zepeta. Cei doi au mai format o pereche în telenovela „Sortilegio”.

David a postat pe Instagram o fotografie alături de mesajul „Mulțumesc, Jose Alberto, pentru că ai crezut în mine și pentru că i-ai dat viață lui Ricardo”.

 

 

Gracias @elgueromex por creer en mí para darle vida a #ricardo ! Gracias seńorón, Vamos con todo!!! 🙏🔜🎬

A post shared by David Zepeda (@davidzepeda1) on

 

Pentru Ana Brenda, telenovela „El Despacho” va fi a cincea în care va avea rol principal, iar pentru David Zepeda a șaptea.

Ultimul proiect al actorului a fost „La doble vida de Estela Carillo”. Filmările pentru cel de-al doilea sezon ar fi trebuit să înceapă la începutul anului 2018, însă datorită noului rol al lui David Zepeta în „El Despacho”, este posibil să se amâne.

La rândul ei, Ana Brenda declara că vrea un proiect frumos ca să revină pe micile ecrane. Se pare că acum l-a găsit:

„Pentru a începe un nou proiect ar trebui să lucrez alături de un producător cu o minte deschisă, să nu facă parte din generația cu mentalitate învechită și să facă diferențe între femei și bărbați. De asemenea, îmi doresc un personaj diferit, puternic care să reprezinte o provocare”, declara frumoasa în urmă cu câteva luni, pentru publicația People en Espanol.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton