Homepage  / Telenovele

Ana Brenda și Marjorie de Sousa vor fi rivale într-o telenovelă. Cireașa de pe tort va fi însă un actor celebru

Ana Brenda și Marjorie de Sousa vor fi rivale într-o telenovelă. Cireașa de pe tort va fi însă un actor celebru
3

de Anda Dincă,

Cunoscutele actrițe de telenovele Marjorie de Sousa și Ana Brenda Contreras vor fi rivale într-o nouă telenovelă pe care o pregătește compania americană Telemundo. Conform peopleenespanol.com, serialul lor se va numi “El conde”, iar Marjorie de Sousa o va interpreta pe cea care îi va face viața grea personajului principal feminin (jucat de Ana Brenda Contreras).

Cireașa de pe tort a serialului va fi Fernando Colunga (starul din “Sărmana Maria”, “Stăpâna”, “Amor real”), care va intra în pielea personajului principal masculin.

El va fi Alejandro Gaitán, un bărbat care este victima unei conspirații și care este acuzat și întemnițat pentru o crimă pe care nu a comis-o. Ani mai târziu, el iese din închisoare și își plănuiește răzbunarea pentru a-și reface imaginea și a recupera comoara secretă lăsată de un bărbat pe care l-a întâlnit când era în închisoare.

Ana Brenda Contreras o va juca pe femeia vieții lui, care însă se va căsători cu alt bărbat în absența sa. Pe lista actorilor confirmați până acum se numără și Omar Fierro, Chantal Andere și Sergio Sendel.


“El conde” (“Contele”) este o adaptare a cărții “Contele de Monte-Cristo” a scriitorului francez Alexandre Dumas tatăl. Povestea are loc în Franța, Italia și diferite insule mediteraneene în perioada 1814-1838. Serialul nu are încă o dată de lansare, cel mai probabil va ajunge la Telemundo la sfârșitul acestui an.

Ce proiecte au mai avut Ana și Marjorie

Pe micile ecrane de la noi, Ana Brenda Contreras a jucat în telenovelele de succes precum “Dragoste și ură”, “Maricruz” și Legea iubiri.

Cel mai recent proiect al Anei este serialul thriller “Toda la sangre”, pe care l-a filmat anul trecut alături de Aarón Díaz. Producția, distribuită în Mexic de o platformă de streaming online, a avut la bază cartea omonimă scrisă de Bernardo Esquinca.

De-a lungul celor 10 episoade, Ana îi dă viață unui locotenent de poliție, care face echipă cu un antropolog și un reporter pentru a desluși misterul unor crime șocante.

În ceea ce o privește pe Marjorie de Sousa ați văzut-o anul acesta la Acasă în telenovela “Inimi împietrite” (“La desalmada”), alături de Livia Brito și de Jose Ron.

În prezent ea joacă în “Amores que engañan”, prima telenovelă originală a postului american Lifetime.

Serialul a avut premiera pe 14 mai, iar din distribuție mai fac parte Carlos Ponce, Aylín Mujica, Jorge Salinas, Ana Patricia Rojo, Mark Tacher, Ivonne Montero, Omar Fierro, Gabriel Porras, Grettel Valdez, Francisco Gattorno, Scarlet Ortiz, Víctor Cámara și Lupita Ferrer.

Producția “Amores que engañan” prezintă poveștile mai multor femei care se confruntă cu deziluzii în iubire.

49th International Emmy Awards in New YorkIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

foto: Profimedia

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton