Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ana de Armas ar fi reluat legătura cu Ben Affleck. Ce spune actrița despre o posibilă împăcare

Ana de Armas ar fi reluat legătura cu Ben Affleck. Ce spune actrița despre o posibilă împăcare
7

de Redactia Tvmania

De câteva zile circulă zvonuri conform cărora Ana de Armas s-ar fi împăcat cu actorul Ben Affleck.

Cu toate acestea, Ana de Armas (32 de ani) a negat ferm faptul că ar fi reînceput să se revadă cu fostul ei iubit, Ben Affleck (48 de ani), după recentele speculații privind reluarea legăturii lor, informează people.com.

 

Tânăra actriță de origine cubaneză și celebrul actor hollywoodian s-au despărțit în ianuarie, după un an de relație. Ana de Armas n-a lăsat fanii să presupună ce s-ar putea afla în spatele speculațiilor despre o posibilă împăcare, ci a postat pe Instagram stickere pe care scria „Nu” și „Nici nu mă gândesc”. Mai mult, actrița a postat și un videoclip cu o secvență din filmul „Domnii preferă blondele” (în care Marilyn Monroe, pe care Ana de Armas o interpretează în noul ei film, „Blonde”, cântă celebra piesă „Diamonds Are A Girl’s Best Friend”, respingându-i, în deschiderea numărului ei, pe bărbații din jur cu o avalanșă de „Nu”-uri), sub care a afișat mesajul „Exact cum spune ea!”. 

117572812-583514572338000-6396788972376547672-n-1597673937Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Toate speculațiile cu privire la posibila împăcare cu Ben Affleck au pornit de la faptul că Ana de Armas a postat recent pe rețele un selfie în care purta un pandantiv cu o jumătate de inimă, care părea identic cu cel pe care îl purta pe vremea când se întâlnea cu Ben Affleck (actorul purtând pe atunci unul identic). Ana de Armas și Ben Affleck s-au cunoscut la începutul anului 2020, pe platourile thrillerului „Deep Water”, pe care îl filmau în New Orleans, s-au îndrăgostit și au început o relație care a fost mereu în atenția presei și a fanilor. 

 

Cei doi s-au despărțit totuși în luna ianuarie a acestui an.

„Relația lor era complicată. Ana nu voia să se stabilească la Los Angeles, iar Ben trebuia, evident, să rămână acolo unde locuiesc copiii lui”, a spus atunci o sursă apropiată cuplului. „Despărțirea a fost o hotărâre reciprocă și a fost luată în termeni pur amicali. Ana și Ben sunt în puncte diferite ale vieții lor, dar se iubesc și se respectă reciproc. Numai că el vrea să lucreze și să se regăsească pe sine, să fie prezent în viața copiilor lui, iar ea vrea, de asemenea, să se ocupe de cariera ei. Amândoi sunt foarte mulțumiți de momentul în care se află acum”, a mai declarat aceasta. 

La sfârșitul lunii ianuarie, cineva din anturajul lor le-a povestit celor de la People că cei doi „stau de vorbă în mod regulat” și că „prietenia lor nu s-a încheiat”. De la despărțirea lor încoace, Ana de Armas a muncit din greu pentru a onora cum trebuie rolul legendarei Marilyn Monroe, pe care îl va juca în mult-așteptata peliculă Netflix „Blonde”. 

Într-un interviu recent, ea a povestit despre rol:

„A trebuit să mă tund la piele în fiecare zi, din cauza perucilor blonde pe care trebuie să le port în film. Marilyn trecea de la o nuanță de blond la alta, de la blond auriu la blond platinat, așa că, pentru a purta cum trebuie aceste peruci minunat realizate, nu trebuia să se întrezărească nici o umbră întunecată dedesubt. Așa că a trebuit să am, în fiecare zi, pielea capului complet rasă, iar machiajul zilnic dura în total trei ore și jumătate. Prima oară când am văzut perucile am plâns, fiindcă am fost înspăimântată de ele, dar acum sunt foarte mândră de ce a ieșit”, a povestit ambițioasa actriță, care este extrem de onorată și încântată că „ea, o actriță de origine cubaneză, o interpretează pe legenda ecranului american”.  

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton