Homepage  / Vedete străine

Ana de Armas, bântuită de fantoma lui Marilyn Monroe la filmările pentru „Blonda”. „Uneori arunca lucruri”

Ana de Armas, bântuită de fantoma lui Marilyn Monroe la filmările pentru „Blonda”. „Uneori arunca lucruri”
10

de Roxana Mirea,

Fantoma lui Marilyn Monroe și-a făcut simțită prezența în timpul filmărilor pentru „Blonda” / „Blonde”, aruncând cu lucruri când se enerva, a declarat joi actrița care a interpretat-o, Ana de Armas. Filmul Netflix, regizat de Andrew Dominik, lansat în premieră mondială la Festivalul de Film de la Veneţia, explorează câteva momente cheie din viaţa tumultuoasă a acestui personaj emblematic de la Hollywood.

Ana de Armas, bântuită de Marilyn Monroe la filmările pentru „Blonde”

Ana de Armas crede că Marilyn Monroe a bântuit distribuția din noul film biografic „Blonde”. Actrița este cea care o interpretează pe Marilyn Monroe în pelicula biografică.

Cred că era fericită. De asemenea, uneori arunca lucruri de pe perete și se supăra dacă nu-i plăcea ceva”, a declarat Ana de Armas reporterilor la Festivalul de Film de la Veneția, potrivit Reuters. „Poate că sună foarte mistic, dar este adevărat. Cu toții am simțit asta:”

Actrița, în vârstă de 34 de ani, a adăugat că ea crede că Moroe a fost mereu prezentă.

„Chiar cred că s-a aflat foarte aproape de noi. A fost cu noi”, a spus Ana de Armas.

Regizorul filmului, Andrew Dominik, a fost de acord că a simțit prezența ei, spunând reporterilor: „Cu siguranță, a fost ca o ședință de spiritism”.

Filmul „Blonda” a fost plin de misticism încă de la început. Filmările au început pe 4 august, la împlinirea a 60 de ani de la moartea lui Marilyn Monroe, în 1962. Aceasta a murit din cauza unei supradoze, la vârsta de 36 de ani.

Pentru a face lucrurile și mai sinistre, scenele inițiale ale filmului au fost filmate în același apartament în care Monroe a locuit cu mama ei bolnavă psihic, potrivit Reuters. Iar scena morții acesteia a fost filmată tot în aceeași cameră în care Monroe a decedat.

Venice Blonde PremiereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Ana de Armas: „Numai la ea mă gândeam”

Ana de Armas a recunoscut anterior că știa foarte puțin despre Monroe atunci când a fost abordată pentru a interpreta rolul, dar că a studiat-o în timp ce se pregătea pentru film.

Numai la ea mă gândeam, numai la ea visam, numai despre ea vorbeam, era cu mine și era frumos„, a spus de actrița.

Chiar dacă Ana de Armas are un puternic accent spaniol, Dominik a spus că a fost convins că poate juca rolul principal după ce a văzut-o într-un film din 2015, „Knock Knock”.

„Am știut că ea este cea potrivită imediat ce am văzut-o la televizor. Este un pic ca atunci când te îndrăgostești la prima vedere, când persoana potrivită intră pe ușă”, a spus el.

„Blonde”, în care mai joacă Adrien Brody și Julianne Nicholson, este unul dintre cele 23 de filme care concurează pentru cel mai important trofeu al Festivalului de Film de la Veneţia, Leu de Aur, care va fi înmânat pe 10 septembrie.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton