Homepage  / Cinema / Vedete străine

Ana de Armas este în discuții pentru rolul principal din „Ballerina”, spin-off-ul seriei „John Wick”

Ana de Armas este în discuții pentru rolul principal din „Ballerina”, spin-off-ul seriei „John Wick”
8

de Andreea Hentea,

Ana de Armas (33 de ani), pe care tocmai am văzut-o în „Nu e vreme de murit”, alături de Daniel Craig, este în discuții pentru rolul principal din „Ballerina”, spin-off-ul celebrei francize „John Wick”, scrie deadline.com. 

Ana de Armas a jucat cu Daniel Craig în recent lansatul film din seria Bond, „Nu e vreme de murit” / „No Time to Die” (2021), dar și în excelentul „La cuțite” (2019), care i-a adus celebritatea rapidă și o nominalizare la Globul de Aur în 2020, pentru rolul menajerei Marta Cabrera.

În curând o vom vedea pe Netflix în „Blonde” și în „The Gray Man” (în care va fi partenera lui Ryan Gosling și a lui Chris Evans), două dintre cele mai așteptate titluri viitoare. 

În prezent, frumoasa și talentata actriță este însă în discuții pentru rolul principal din „Ballerina”, proiectatul spin-off al filmelor de succes din franciza „John Wick”, cu Keanu Reeves. Dacă va fi distribuită în acest film, Ana de Armas va juca rolul unei tinere asasine care se răzbună pe ucigașii familiei ei. 

Acest personaj feminin a fost deja introdus în „John Wick 3: Război total” / „John Wick: Chapter 3 – Parabellum” (2019), în care apărea, în trecere, o balerină (jucată de Unity Phelan) care era antrenată pentru a deveni asasină profesionistă. 

Viitorul thriller „Ballerina” ar urma să fie regizat de Len Wiseman („Underworld”), iar scenariul îi aparține lui Shay Hatten („John Wick: Chapter 3 – Parabellum”, „Army of the Dead”).

Noul film va reface, în parte, echipa francizei „John Wick”. Chad Stahelski, regizorul francizei cu Keanu Reeves, va fi de data aceasta producător, și se speră că, deși Keanu Reeves și Anjelica Huston nu vor mai avea roluri consistente, ca în „John Wick: Chapter 3 – Parabellum”, vor accepta măcar să aibă câte o apariție cameo.

Bugetul filmului „Ballerina” este estimat, deocamdată, la o sumă cuprinsă între 50 și 80 de milioane de dolari. 

Knives Out (2019) – filmstillIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton