Homepage  / Vedete străine

Ana de Armas a fost în centrul atenției la premiera filmului Ghosted. A strălucit pe covorul roșu

Ana de Armas a fost în centrul atenției la premiera filmului Ghosted. A strălucit pe covorul roșu
5

de Roxana Mirea,

Ana de Armas a strălucit pe covorul roșu, la premiera filmului Ghosted, care apare vineri, 21 aprilie. Actrița în vârstă de 34 de ani a participat la evenimentul din New York și a purtat ceea ce ar putea fi cea mai cool ținută de până acum.

Ana de Armas a strălucit la premiera filmului Ghosted

Noul film al Anei de Armas, „Ghosted”, iese pe piață vineri și, firește, ea a făcut tot ce a putut pentru a-l promova. Actrița în vârstă de 34 de ani tocmai a participat la premiera filmului din New York în ceea ce ar putea fi cea mai cool ținută a ei de până acum.

Look-ul este o combinație între o rochie mini și un palton. Ținuta i-a pus în evidență picioarele bine tonifiate. Ana a asortat totul cu sandale, cercei în formă de cerc și și-a purtat părul într-o coadă.

Apple Films Ghosted Premiere – NYCIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

„Ghosted” este o combinație între o comedie romantică și un film de acțiune, iar Ana a spus deschis că își face singură cascadoriile – și că muncește din greu – în filmele sale. „Trebuie să mă pregătesc pentru acest film de acțiune pe care îl fac și care implică muncă fizică foarte intensă, antrenamente și coregrafii”, a declarat anterior pentru Vogue UK. „O fac de la 9 dimineața până la ora 14.00 și apoi am o pauză – iar apoi, în weekend, mă duc la poligonul de tragere și mă antrenez cu armele pe care trebuie să le folosesc în film.”

Dar Ana e pasionată de mișcare și în afara serviciului, spunând pentru People că încearcă să fie activă zilnic. „Fac ceva diferit în fiecare zi – într-o zi box, în alta spinning sau antrenament cu greutăți – pentru a nu mă plictisi”, a spus ea.

„Ghosted”, un nou film cu Chris Evans și Ana de Armas

Chris Evans și Ana de Armas sunt din nou în acțiune. La patru ani după ce au jucat împreună în „Knives Out”, în 2019, actorii au făcut din nou echipă în filmul Apple TV+ „Ghosted“, în care trebuie să se descurce cu un gest romantic care nu a mers conform planului, scrie CNN.

Regizat de Dexter Fletcher după un scenariu la care au lucrat Chris McKenna de la „Spider-Man: No Way Home” și duo-ul „Deadpool” Rhett Reese și Paul Wernick, filmul îl prezintă pe Evans în rolul lui Cole, care se îndrăgostește iremediabil de enigmatica Sadie (Ana de Armas) – dar apoi face o descoperire șocantă: aceasta este agent secret. Înainte de a se putea decide asupra unei a doua întâlniri, Cole și Sadie sunt purtați într-o aventură internațională pentru a salva lumea.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton