Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ana de Armas l-a uitat pe Ben Affleck. Cu cine se iubește actrița cubaneză

Ana de Armas l-a uitat pe Ben Affleck. Cu cine se iubește actrița cubaneză

de Redactia Tvmania

Actrița cubaneză Ana de Armas (33 de ani), pe care o vom vedea spre finalul anului în următorul film Bond, a trecut peste relația ei intens mediatizată cu Ben Affleck și s-ar iubi acum cu Paul Boukadakis, un afacerist din zona tehnologiei, vicepreședintele Tinder, scrie Page Six.

Protagonista din „La cuțite”/„Knives Out” și Boukadakis, cărora le-a făcut cunoștință un prieten comun, se văd deja de câteva luni, într-o discreție totală, iar el a prezentat-o deja familiei sale.

 

https://www.instagram.com/p/CO0p7o5j32k/?utm_source=ig_web_copy_link 

 

„Paul și Ana au fost prezentați prin prieteni. El locuiește în Austin, dar își împarte timpul între Texas și Santa Monica. A petrecut mult timp cu Ana înainte ca ea să plece din SUA pentru a filma noul ei film”, a spus o sursă pentru Page Six. Armas a plecat în mai în Mallorca, Spania, pentru a filma viitorul film Netflix, „The Gray Man”, ecranizarea cărții omonime din 2009, care îi mai are în distribuție pe Chris Evans, Ryan Gosling și Regé-Jean Page.

https://www.instagram.com/p/CQL8-iED0Iw/?utm_source=ig_web_copy_link

Înainte de a deveni vicepreședintele Tinder, Boukadakis a fost cofondator și CEO al Wheel, o aplicație video pe care Tinder a achiziționat-o în 2017. După achiziționarea Wheel de către Tinder, Boukadakis a devenit vicepreședintele companiei, fiind implicat ân lansarea unor aplicații de succes.

Relația lui Armas și Boukadakis vine la cinci luni după ce actrița cubaneză s-a despărțit de Affleck. În ianuarie, în mod neașteptat, după aproape un an de întâlniri, cei doi s-au despărțit. În martie, Armas a negat zvonurile conform cărora ea și Affleck s-au împăcat, iar de atunci el și el și-a refăcut viața amoroasă, având o relație cu fosta lui logodnică de acum două decenii, celebra J-Lo.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton