Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ana de Armas, partenera lui Ben Affleck, mărturisește cât de grea a fost carantina

Ana de Armas, partenera lui Ben Affleck, mărturisește cât de grea a fost carantina

de Redactia Tvmania

Într-un interviu acordat revistei Flaunt, actrița din „Knives Out” a făcut dezvăluiri despre perioada carantinei mărturisind că „a fost foarte greu”.

Ana de Armas locuiește alături de Ben Aflleck în Los Angeles, însă Orașul Îngerilor nu este un loc în care ar vrea să rămână pentru totdeauna. Originară din Cuba, actriței i-a fost foarte greu să fie departe de familia sa, având în vedere interdicțiile de circulație pe care toate țările le-au impus din cauza pandemiei.

„A fost atât de greu să nu îi pot vedea”, a declarat Ana făcând referire la familia sa. Este o experiență diferită pentru mine să locuiesc în L.A. Este prea mult poate și pentru că îmi este foarte dor de Cuba”, a mai spus ea.  

În perioada izolării actrița a citit și a încercat să se gândească la ce va urma în viața ei. 

„Toți traversăm o situașie ciudată, iar circumstanțele sunt noi pentru toată lumea, încercăm să vedem ce va urma. Este un fel de presiune pentru că nimeni nu știe ce va fi”, a mai spus Ana de Armas. 

Ana de Armas va putea fi văzută în curând în noua peliculă James Bond „No time to die”, dar și alături de partenerul său Ben Affleck în pelicula „Deep Water”. 

 
 
 
 
 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton