Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ana de Armas, ravisantă într-o rochie cu o crăpătură până la coapsă. Actrița a întors toate privirile în New York

Ana de Armas, ravisantă într-o rochie cu o crăpătură până la coapsă. Actrița a întors toate privirile în New York
13

de Andra Stana,

Ana de Armas a atras toate privirile zilele trecute în Manhattan, aceasta purtând o ținută îndrăzneață. Apariția actriței vine la câteva ore după ce s-a aflat că va fi una dintre prezentatoarele de la Premiile Globurile de Aur din acest an.

Cubaneza în vârstă de 34 de ani a fost surprinsă de paparazzi în timp ce pleca din hotelul Midtown Manhattan. Actrița din „Blonde”/„Blonda” și-a etalat silueta de invidiat într-o ținută neagră, o creație Louis Vuitton.

Aceasta a ales o rochie care i-a scos în evidență picioarele tonifiate, ținuta având o crăpătură adâncă până la coapsă. Ana de Armas și-a pus deasupra un trenci negru lung, numai bun să-i țină de cald, iar în picioare, vedeta a purtat o pereche de sandale argintii. 

Ana De Armas a fost invitată în platoul emisiunii Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

În aceeași zi, Asociația Presei Străine de la Hollywood a anunțat că De Armas (născut Caso) va fi gazda celei de-a 80-a ediții a Globurilor de Aur, care va fi difuzată marțea viitoare pe NBC, scrie dailymail.co.uk.

Ana de Armas – care a învățat limba engleză abia în 2015, la un an după ce s-a mutat în Los Angeles – este, de asemenea, nominalizată pentru Cea mai bună actriță pentru rolul ei ca Norma Jeane Mortenson/Marilyn Monroe din filmul biografic al lui Andrew Dominik, „Blonde”, în ciuda accentului său și a recenziilor sale slabe.

De Armas o interpretează pe Monroe în lungmetrajul lui Andrew Dominik, o portretizare a celebrei vedete, care a primit rating „interzis minorilor sub 17 ani”. De Armas apare topless și, la un moment dat, complet nud, în mai multe secvențe.

„Blonde” (2022) Ana de ArmasIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Ana de Armas, bântuită de Marilyn Monroe la filmările pentru „Blonde”

Ana de Armas crede că Marilyn Monroe a bântuit distribuția din noul film biografic „Blonde”. Actrița este cea care o interpretează pe Marilyn Monroe în pelicula biografică.

Cred că era fericită. De asemenea, uneori arunca lucruri de pe perete și se supăra dacă nu-i plăcea ceva”, a declarat Ana de Armas reporterilor la Festivalul de Film de la Veneția, potrivit Reuters. „Poate că sună foarte mistic, dar este adevărat. Cu toții am simțit asta:”

Actrița, în vârstă de 34 de ani, a adăugat că ea crede că Moroe a fost mereu prezentă.

„Chiar cred că s-a aflat foarte aproape de noi. A fost cu noi”, a spus Ana de Armas.

Filmul „Blonda” a fost plin de misticism încă de la început. Filmările au început pe 4 august, la împlinirea a 60 de ani de la moartea lui Marilyn Monroe, în 1962. Aceasta a murit din cauza unei supradoze, la vârsta de 36 de ani.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton