Homepage  / Vedete străine

Ana de Armas spune că povestea de dragoste cu Ben Affleck i-a făcut extrem de rău

Ana de Armas spune că povestea de dragoste cu Ben Affleck i-a făcut extrem de rău

de Ioana Maria,

Ana de Armas a declarat că atenția pe care a primit-o relația ei cu Ben Affleck este unul dintre motivele pentru care a părăsit Los Angeles.

Ana de Armas consideră că atenția mediatică constantă pe care a primit-o relația ei cu Ben Affleck a fost atât de „oribilă” încât a determinat-o să se mute.

„Acesta este unul dintre motivele pentru care am plecat din Los Angeles”, a declarat pentru ELLE US actrița din „Blonde”, în vârstă de 34 de ani, în legătură cu fotografiile constante ale paparazzilor cu cei doi.

„Acesta nu este locul în care să fiu eu … A devenit un pic prea mult. Nu există scăpare. Nu există cale de ieșire”, a mai spus ea.

Actrița din „Knives Out” a spus că orașul a ținut-o stare de neliniștite pentru că în LA există „întotdeauna sentimentul că ai ceva ce nu ai, că lipsește ceva”.

Ana de Armas s-a întâlnit cu Ben Affleck, în vârstă de 49 de ani, în timpul pandemiei de coronavirus, iar fostul cuplu a stat în carantină împreună. În această perioadă, au fost adesea fotografiați în timp ce își plimbau câinii sau când mergeau la cafea.

Ben Affleck și Ana de Armas / Credit line: Profimedia

Cu toate acestea, până în ianuarie 2021, co-stelele din „Deep Water” s-au despărțit după aproape un an de relație.

O sursă apropiată actorilor a declarat la vremea respectivă pentru Page Six: „Există încă multă dragoste între ei doi. Despărțirea este cât se poate de amiabilă”.

Un altă persoană apropiată celor doi a împărtășit apoi că despărțirea a fost cauzată de faptul că de Armas și Affleck se aflau în „locuri diferite” în viața lor, iar starul din „Armageddon” nu părea că ar mai fi dorit să aibă mai mulți copii.”

După ce Affleck și de Armas s-au despărțit, regizorul filmului „Argo” a trecut la o altă relație mult mediatizată în ultima vreme. Acesta și-a reluat idila cu Jennifer Lopez. S-au logodit – pentru a doua oară – în aprilie 2022.

Între timp, Ana de Armas a trecut mai departe și ar avea o relație cu Paul Boukadakis, directorul Tinder.

Cuplul, care se întâlnește de un an, nu a reușit însă să evite și paparazzi. În decembrie 2021, au fost fotografiați sărutându-se în timp ce se plimbau în Los Angeles. Acum, actrița locuiește la New York, după ce a stat 7 ani în California.

Ana de Armas joacă alături de Ryan Gosling și Chris Evans în cel mai costisitor lung-metraj Netflix, „The Gray Man”, care se va lansa în câteva zile.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton