Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ana Layevska din “Chemarea inimii” este însărcinată

Ana Layevska din “Chemarea inimii” este însărcinată

de Redactia Tvmania

Actrița Ana Layevska, pe care o știți din telenovela “Chemarea inimii”, difuzată de Acasă, a anunțat miercuri, prin intermediul rețelelor de socializare, că va deveni mamă.

În fotografia publicată pe contul său de Instagram frumoasa actriță este alături de soțul ei, omul de afaceri Rodrigo Moreira și afișează un zâmbet până la urechi. Fotografia spune totul întrucât cei doi arată testul de sarcină care indică pozitiv.

„Fericiți să împărtășim cu voi această minunată veste. Acum vom fi trei în familie” a scris Ana în descrierea fotografiei. „Nu puteam să fim mai emoționați de atât. Te așteptăm cu toată dragostea!”.

În luna august a anului trecut, actrița declara în cadrul unui interviu pentru publicația People en Español că își dorește să devină mamă.

„Cu siguranță mă văd mamă și sper să se întâmple curând. Sper să nu dureze chiar atât de mult”, a spus aceasta. ”În familia mea suntem foarte puțini și sper să am un copil sau doi”.

Ana Layevska s-a căsătorit cu Rogrigo Moreira în aprilie 2015. Actori precum Valentino Lanus și Felicia Mercado le-au fost alături la frumosul eveniment.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton