Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ana-Maria Barnoschi s-a logodit în Santorini. Primele imagini cu inelul de logodnă. „A fost totul ca la carte”

Ana-Maria Barnoschi s-a logodit în Santorini. Primele imagini cu inelul de logodnă. „A fost totul ca la carte”
10

de Andra Stana,

Ana-Maria Barnoschi este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv de la noi. Asistenta TV s-a logodit recent, iubitul ei cerând-o în căsătorie în timpul unei vacanțe în Santorini.

Ana-Maria Barnoschi s-a logodit 

Ana Maria Barnoschi s-a logodit și a împărtășit vestea cu fanii ei de pe rețelele de socializare. Tânăra asistentă TV trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de bărbatul lângă care a găsit fericirea, iar în weekend a arătat tuturor inelul și a povestit cum l-a primit.

„ There’s magic in these moments!”, a spus Ana-Maria Barnoschi pe Instagram.

Ana-Maria Barnoschi s-a logodit în Santorini. Primele imagini cu inelul de logodnăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Ana-Maria Barnoschi și iubitul ei formează un cuplu de doi ani. Abia acum, constănțeanul și-a luat inima în dinți și, în timpul ultimei vacanțe în Grecia, a cerut-o în căsătorie.

Despre momentul cererii în căsătorie, Ana-Maria a povestit că a fost plină de romantism, exact cum și-ar fi dorit să se întâmple.

„Sunt fericită! Cererea a avut loc în Santorini, în vacanță, el a ales un moment în care să fim doar noi doi.

Știa că îmi doresc ceva intim, fără agitație și așa a fost. Era ultimul lucru la care mă așteptam vacanța asta, chiar nu mă gândeam deloc că urmează un asemenea moment, dar cred că asta a mai dat un plus de farmec cererii. A fost ceva cu încărcătură uriașă, el era foarte emoționat, eu la fel! Mai ales că nu mă așteptam! A fost totul ca la carte, s-a așezat în genunchi și m-a cerut. Prima persoana pe care am sunat-o să i dau vestea a fost mama, era la bunica, așa că s-au bucurat împreună”, a dezvăluit Ana-Măria Barnoschi pentru kanald.ro.

Ana-Maria Barnoschi nu aștepta inelul

Vestea logodnei vine la scurt timp după ce Barnoschi a mărturisit că, deși aștepta inelul și este o fire familistă, căsătoria nu este o prioritate pentru ea. Cu atât mai mult cu cât relația ei cu Vlad decurge cum nu se poate mai bine, scrie wowbiz.ro

Nu aștept neapărat inelul. Dacă e să se întâmple, se întâmplă. Dacă e să vină întrebarea, să vină întrebarea. Nu pot să îi zic eu să mă întrebe. Până acum nu am avut certuri, să avem discuții în care să țipăm…nu  a existat niciodată. În cazul în care nu ne înțelegem pe un anumit subiect, discutăm să vedem cum gândește fiecare, să ajungem la un numitor comun”, spunea Ana-Maria Barnoschi pe canalul de YouTube Wownews.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton