Homepage  / Știri / Televiziune

Ana Maria Prodan şi Anca Ţurcaşiu, în „Plasa de stele”

Ana Maria Prodan şi Anca Ţurcaşiu, în „Plasa de stele”

de Redactia Tvmania

Duminică, de la ora 20.20, Dan Negru prezintă două farse noi în emisiunea „Plasa de stele” de la Antena 1: Ana Maria Prodan rămâne blocată într-o telecabină, iar Anca Ţurcaşiu participă la cursuri neconvenţionale de yoga.

Ana Maria Prodan este invitată la Hotelul de Gheaţă de la Bâlea, sub pretextul că trebuie să dea un interviu pentru un canal sportiv. Impresara rămâne blocată într-o telecabină, la peste 70 de metri înălţime deasupra prăpastiei, alături de nişte personaje cel puţin dubioase.

Acestea suferă de  „teleopticodependente” – boală inventată de echipa de producţie a <>, care apare la dependenţii de tv şi calculator – şi încep să aibă tot felul de manifestări ciudate.

În schimb, Anca Ţurcaşiu şi-a programat o şedinţă la un curs de yoga, iar echipa de la „Plasa de stele” a aflat de pasiunea cântăreţei şi a intrat pe fir.

Cântăreaţa a fost întâmpinată de un maestru ieşit din comun, care a transformat apa în bere şi a făcut o adevărata demonstraţie de levitaţie în prezenţa ei.

Lucrurile iau o turnură urât mirositoare în momentul în care ceilalţi participanţi la curs, elevi avansaţi de altfel, încep să-şi purifice corpul printr-o metodă cel puţin neobişnuită… eliminarea gazelor prin pârţuri.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton