Homepage  / Vedete româneşti

Ana Morodan, decizie neașteptată. Ce are de gând să modifice la corpul ei

Ana Morodan, decizie neașteptată. Ce are de gând să modifice la corpul ei
7

de Roxana Mirea,

Ana Morodan, în vârstă de 37 de ani, este una dintre cele mai extravagante vedete de la noi și uimește întotdeauna cu sinceritatea ei. Vedeta a făcut un anunț neașteptat, referitor la sânii ei. Ce a declarat Ana Morodan.

Ana Morodan, anunț neașteptat

Ana Morodan nu se sfiește să spună fix ceea ce gândește. Recent, ea a uimit când a făcut un anunț referitor la sânii ei. Mai exact, Ana Morodan se gândește serios să își micșoreze sânii. Din cauza bustului ei, vedeta spune că are probleme cu spatele și că face pe fiecare săptămână masaje speciale pentru a scăpa de dureri.

„Am sânii mari, cred că o să îi tai că au ajuns până la buric! Am o inteligență, însă, peste medie. Dumnezeu mi-a dat multe, dar nu și grație. Așa sunt eu reală -boschetă!

Am mari probleme cu spatele din cauza sânilor. Fac masaj cu pietre de jad săptămânal. Sunt fan terapii care mă relaxează. Tocmai am fost numita bilă de către pietenul meu! Am luat și ceva kilograme!”, a spus Ana Morodan, potrivit click.ro.

ana-morodan-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Ana Morodan: „M-aș mărita doar ca să divorțez”

Ana Morodan a mai declarat că nu mai suferă de depresie, după ce s-a luptat ani de zile cu această afecțiune.

Psihologul mi-a zis să merg la pădure în week-end să iau contact cu soarele mai mult. Dar singură nu merg că mi-e frică. Nu mai sufăr de depresie însă”, a mai spus contesa „digitală”.

Cu puțin timp înainte de pandemie, Ana Morodan s-a despărțit de iubitul ei, după o relație de mai bine de 8 ani de zile.

Mie îmi plac tinereii. Am fost avocat specializat pe divoțuri. Îmi place concubinajul forever! (n.r. totdeauna). Am avut o relație de opt ani și după un cuvânt spus aiurea am zis: la revedere! M-aș mărita doar ca să divorțez. Îmi place să fiu singură”, a adăugat vedeta Antenei Stars.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton