Homepage  / Vedete româneşti

Ana Morodan, despre reality-show-ul în care a apărut topless: „Pot să difuzeze atât cât ne permite CNA-ul”

Ana Morodan, despre reality-show-ul în care a apărut topless: „Pot să difuzeze atât cât ne permite CNA-ul”

de Cătălina Matei,

Indiferent că o placi sau, dimpotrivă, îți este antipatică fără drept de apel, Ana Morodan nu are cum să-ți rămână indiferentă. Fostă avocată specializată în divorțuri, un reper în lumea influencerilor, cu apariții în numeroase producții TV, „Contesa digitală” se dezvăluie fără inhibiții, chiar și topless, în noul reality-show de la Antena Stars, „REAlă by Ana Morodan”. Care sunt limitele pe care le respectă? Iată ce am aflat!

Dintre toate formatele TV în care ai apărut până acum, în afară de cel pe care-l faci acum, în care te-ai simțit cel mai liberă?

Libertatea este valoarea esenţială a vieţii, a personalităţii si marcilor mele; asta propovăduiesc, asta admir, asta celebrez şi de asta am acceptat provocarea nebunească a unui astfel de proiect, în care stau aproape tot timpul cu camerele după mine: pentru că mi se permite să fac exact ce simt şi cum vreau. Colaborările mele cu televiziunile pe asta s-au bazat: au avut continuitate şi succes dacă am fost lăsată să fiu eu, REAlă. Daca nu, pa!

„REAlă” nu este primul tău reality show. La un moment dat, ai mai filmat un astfel de format, difuzat pe YouTube. Ce n-a mers atunci? Și ce crezi ca va „prinde” acum?

Așa este, #theMOffice SHOW a fost primul reality show pe care l-am realizat pentru YouTube. A fost unul dintre proiectele mele adorate din online și a mers foarte bine, doar că era un proiect pe care îl faceam în întregime singuri (eu împreună cu colegii mei de la birou şi o mică echipă de producție coordonată tot de noi). Practic noi filmam, noi montam, noi performam și la sfârșit tot noi dădeam cu mătura și închideam Contesăria.  L-am pus „în așteptare” când am plecat în „Asia Express”, dar am știut că la un moment dat îl voi relua într-o formulă nouă, potrivită pentru TV, pentru că mi se pare că e unul dintre cele mai potrivite formate cu marca Morodan.

Care au fost cele mai neașteptate reacții – chiar și pentru tine! – pe care le-ai primit după primele episoade din „REAlă”?

”Neașteptat” e când, după mai bine de 10 ani de prezență în online și la TV, oamenii încă se intrebă și mă întreabă: ”băi, Morodan, tu chiar așa ești în viața reală?” Noah… mă vedeți în fiecare săptămână, sâmbăta și duminica, de la 22:00, la Antena Stars sper să mai eliminăm din dubii. Sunt reale și munca, și dramele, și glumele.😊

Ce ne poți spune despre Ticiu și Claude din ce nu se vede la TV?

Sunt niște afurisiți simpatici cu care trăiesc zilnic cele mai faine aventuri și pe care mă pot baza necondiționat. Și nu aș schimba asta pentru nimic.

Ridicați tonul cam des. Țipați, mai precis! Câte plângeri ai primit până acum de la vecini?

Cine țipă, dragă?! Așa vorbim noi, tare. Ia să le zic să scrie pe o burtieră la început: Acest show se recomandă a se viziona la volum moderat.

Dar după momentul în care ai circulat topless prin complexul rezidențial în care locuiești? 🙂

Aștept cu mare interes următoarea ședință de administrație ca să primesc titlul de Miss Residence. La proba costumelor de baie nu mă poate detrona nicio vecină. Aș vrea punct în plus și pentru tâmpism, și pentru faptul că afară erau 2 grade Celsius.

Dincolo de jocul de cuvinte, cât de „REA” crezi tu că ești?

Superb de REA, amuzant de REA, adică… REAlă pe bune.

Cât de mult filmezi pentru acest reeality-show? Și cât de mult se „taie” la montaj?

Filmăm câteva zile pe săptămână, pe care le organizăm în funcție de agenda mea personală: evenimente, proiecte, deplasări, întâlniri de business, activități private. Nu prea se taie lucruri la montaj. Cine a urmărit cu atenție emisiunea a văzut ca în timpul filmarilor noi mai dăm și „indicații regizorale” de genul: nu sta cu spatele la cameră, nu mai vorbiți unii peste alții; sau că interacționez cu operatorii ori producătoarea. Ce se vede e cât se poate de real.

Care sunt limitele acestui reality show? Până unde sau până când au voie camerele să filmeze?

Camerele au voie să filmeze atât cât le permit eu și pot să difuzeze atât cât ne permite CNA-ul.

Povestea lui „Fă”

„Fă” este o „amprentă lingvistică” deja, folosită des în „REAlă”. Cum ai adaptat-o? Și cum „conviețuiește” cu titlul de Contesă?

Am deprins-o la ceva timp după ce m-am mutat în București și a devenit un fel de semn de punctuație. E ca o gură de aer proaspăt. E important cum o spui și în ce context. Am perfecționat-o la rang de artă în „Asia Express”, iar restul e istorie.

Care sunt „plăcerile” tale vinovate când vine vorba despre producții TV? Ce emisiuni, în afară de „REAlă”, sau ce seriale urmărești?

Nu o să fiu ipocrită, dar nu urmăresc emisiuni TV pentru că nu am timp. Mă uit în schimb la seriale, în weekenduri. Toate producțiile MARVEL, cele cu super-eroi sunt pe lista mea de preferate, dar am și o pasiune nebună pentru fantasy-uri.

În ce alte domenii care nu au legătură cu TV-ul ori cu online-ul, ți-ai investit banii?

Pe lângă proiectele din online si retail (unele derivate ale mărcii mele personale, altele care nu sunt legate de numele meu) am investit în imobiliare și mă gandesc de ceva timp la un proiect home away from home.

Care este cel mai mare capriciu pe care ți l-ai satisfăcut până acum?

În fiecare zi îmi fac câteo bucurie, fie ea mai mică sau mai mare. Până la urmă, dincolo de foarte multă muncă, e important să nu uităm pentru ce trăim, nu?! Cumpăr încontinuu decorațiuni, antichități și obiecte cu povești impresionante, iar de unele mă plictisesc după câteva zile.

Și ce ai face dacă, la un moment dat, dintr-un motiv sau altul, ai fi nevoită să părăsești țara pe termen îndelungat?

Aș face o mică dramă, aș bea un gin, l-aș lua pe Fitz la subraț și un camion cu acareturi ambalate individual și mi-aș croi drum în lumea largă. Cu o conexiune bună la internet aș putea trăi și aș putea face bani oriunde.

Ai fost avocată specializată în divorțuri, nu crezi în căsătorie și, la un moment dat, declarai că ai mai mulți iubiți, în același timp. Totuși… ce calități ar trebui să aibă Contele perfect pentru tine?

Calitățile pe care le are, deja. 🙂

Și, la final… care sunt primele 3 lucruri absolut banale din viața ta? 🙂

Penele, rochia cu trenă la micul dejun și „așa vreau eu”.  

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton