Homepage  / Știri

Ana Morodan, reținută de Poliție după ce a fost prinsă la volan sub influența drogurilor și a alcoolului. A încercat să fugă și a lovit două mașini

Ana Morodan, reținută de Poliție după ce a fost prinsă la volan sub influența drogurilor și a alcoolului. A încercat să fugă și a lovit două mașini
8

de Roxana Mirea,

Ana Morodan a fost reținută de Polițiștii de la Brigada Rutieră pentru 24 de ore. Aceasta a fost prinsă în timp ce se afla la volan sub influența alcoolului și a substanțelor interzise. Acum, Ana Morodan are dosar penal pentru trei infracțiuni. De asemenea, ea a încercat să fugă de Poliție.

Ana Morodan a fost reținută de Poliție

Ana Morodan a fost reținută de Polițiștii de la Brigada Rutieră pentru 24 de ore, după ce s-a urcat la volan sub influența substanțelor interzise și a alcoolului, potrivit gândul.ro. „Contesa digitală”, așa cum este cunoscută în mediul online, a fost oprită în trafic de două ori. Inițial, ea a fost trasă pe dreapta marți, în jurul orei 16:00, moment în care a refuzat să i se recolteze probe. Așadar, i s-a deschis un dosar penal pentru refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Ba mai mult, în încercarea de a scăpa de filtrul agenților, a lovit alte două mașini. În urma accidentului de circulație au rezultat doar pagube materiale.

La data de 28 Martie a.c., polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza sectorului 1, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanul căruia se afla o femeie. Conducătoarea autovehiculului nu s-a conformat, și-a continuat deplasarea, moment în care a intrat în coliziune cu două autovehicule”, a transmis, miercuri, Brigada de Poliție.

După stabilirea identității conducătoarei auto, polițiștii i-au solicitat să fie testată atât pentru stabilirea prezenței alcoolului în aerul expirat cât și pentru stabilirea preliminară a prezenței în organism a substanțelor psihoactive cu aparatura din dotarea Brigăzii Rutiere, însă a refuzat. În acest context, polițiștii au procedat la conducerea persoanei în cauză la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice, unde și de această dată a refuzat”, mai precizează oficialii, potrivit sursei citate anterior.

ana-morodan-vrea-spaa-si-deschida-firma-de-pompe-funebre-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Ana Morodan, prinsă la volan sub influența alcoolului și a substanțelor interzise

Pentru refuzul de a fi testată, Ana Morodan s-a ales cu un dosar penal pentru „Refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 337 din Codul Penal. Apoi, mai târziu, vedeta s-a urcat din nou la volan și a fost oprită de agenții Brigăzii Rutiere în jurul orei 22:00. De data aceasta, Ana Morodan a acceptat să fie testată cu aparatul Alcooltest, și s-a dovedit că se afla sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul DrugTest, s-a constat că Ana Morodan consumase și substanțe interzise.

„Totodată, în aceeași zi, în jurul orei 22:20, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce desfășurau activități de control în trafic pe o stradă din sectorul 1, au oprit un autovehicul condus de o persoană de sex femeiesc.

După stabilirea identității, au efectuat verificări cu privire la situația juridică a dreptului de a conduce, iar cu această ocazie au constatat faptul că, femeia figura cu permisul de conducere reținut ca urmare a dosarului de cercetare penală întocmit în conformitate cu prevederile art. 337 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii au procedat la testarea cu aparatul Alcooltest, care a indicat o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma testării preliminare cu aparatul DrugTest, a relevat prezența în organism a substanțelor psihoactive”, conform Brigăzii de Poliție a Capitalei.

Ana Morodan, trei dosare penale

Așadar, Ana Morodan a fost dusă din nou la sediul INML, pentru a i se recolta mostre biologice, moment în care ea s-a ales cu un al doilea dosar penal.

„În acest context, conducătoarea autovehicului a fost condusă la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice, iar în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea în concurs a infracțiunilor prevăzute și pedepsite de art. 335 alin. 2 și 336 alin.2 din Codul Penal:

În baza probatoriului administrat în cauză, organele de cercetare penală din cadrul Brigăzii Rutiere au dispus reținerea femeii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătorului Sectorului 1 în vederea luării unei măsuri preventive”, a transmis Poliția.

Drept urmare, Ana Morodan are dosar penal pentru trei infracțiuni: conducerea mașinii cu permisul suspendat, consum de substanțe stupefiante interzise și refuzul recoltării de probe biologice, scrie realitatea.net.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton