Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ana Porgras, declarații incendiare despre Zanni: „Îl aștept la mine acasă”

Ana Porgras, declarații incendiare despre Zanni: „Îl aștept la mine acasă”

de Redactia Tvmania

Eliminarea Anei Porgras din competiția „Survivor România”, de la Kanal D, a făcut furori în mediul online, mai ales după ce peste 100.000 de persoane au semnat o petiție online în care era cerută revenirea sa în emisiune. Cu toate acestea, faimoasa a revenit pe plai românesc și, la scurt timp, a acceptat să vorbească despre experiența sa în Republica Dominicană.

Ana a mărurisit că nu se aștepta să plece în acest moment al competiției:

„Am fost exact cum a fost toată România! Nu mi-a venit să cred! Când a zis domnul Dan: , eu am zis ! Eram șocată! Adusesem trei puncte pe cel mai greu traseu din Survior, era epuizant, ajungeam la final fără pic de forță. Lumea a văzut cât de mult suflet am pus eu, cât de mult mi-am dorit să câștigăm. În a doua parte a zilei, când eram pe barcă, mă uitam la resorturi și am zis: Am avut o presimțire că ies, așa din nimic!”, a povestit Faimoasa, la emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D.

Deși Jador a propus-o spre Eliminare, Ana spune că și el a rămas șocat atunci când a auzit că faimoasa va părăsi competiția „Survivor” 

 „Nu cred că a vrut nici el să mă scoată! Cu toate că spunea uneori că nu sunt atât de bună ca Elena. Nu cred că s-a gândit o secundă că eu pot să plec acasă, a fost și e șocat. Pentru el a fost momentul în care al doilea concurent iese pe mâna lui din competiție. A fost sentimentul de vinovăție. Am văzut valul de reacții pe care l-am avut când am ajuns acasă. Eu, când am ieșit din competiție, cred că am dormit cinci ore cu totul. În rest am stat doar pe rețele să văd ce zice lumea. Aș fi vrut să mă reîntorc și la Survior! Această experiență mi-a schimbat viața”, a mai spus Ana Porgras.

Ce relație are Ana Porgras cu faimosul Zanni

Relația apropiată a transpus micile ecrane, motiv pentru care toată lumea a speculat că între cei doi s-ar înfiripa o poveste de dragoste. Ana a povesit la Teo Show ce legătură este între ea și Zanni:

 „Eu am fost lângă el necondiționat, când a greșit. L-am susținut în tot ce făcea. M-am certat cu el după ce a avut scandalul cu Elena. I-am spus să vorbească frumos și chiar am văzut la el o schimbare. Eu am văzut în Zanni sufletul lui, are nevoie de afecțiune ca să ofere bunătate și afecțiune. Când am zis că vreau să plec acasă, el a venit la mine și a zis: nu te prosti! Nu suntem iubiți, avem o conexiune peste asta! Suntem prieteni foarte buni. Știu că el se gândește la mine tot timpul. Dacă vrea să se mute la mine la Brașov, când vine de acolo, eu îl aștept la mine acasă!”, a mai spus Ana. 

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton