Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ana Porgras, dezvăluiri despre relaţia cu Zanni: „Va continua, o să-l aştept”

Ana Porgras, dezvăluiri despre relaţia cu Zanni: „Va continua, o să-l aştept”

de Redactia Tvmania

Duminică seara, Ana Porgras era eliminată din competiția „Survivor România”, în urma votului făcut de Jador. Deși se află încă în Republica Dominicană, Ana a intrat în legătură directă la „Teo Show” în cadrul căreia a vorbit pentru prima oară despre legătura ei cu Zanni.

Internetul vuiește despre relația lor, iar Teo Trandafir nu a ratat ocazia de a afla dacă între Ana Porgras și Zanni este ceva mai mult decât o prietenie, așa cum telespectatorii au putut observa în reacția faimosului la auzul că Ana va pleca acasă. Practic, Zanni a izbucnit în hohote dezvăluind că îl leagă ceva mai mult de Ana. 

„Nu i-am văzut reacţia lui Zanni în direct. Nu mă aşteptam să fie atât de afectat, am simţit apoi că a suferit. Şi din partea mea a fost acelaşi lucru. Noi chiar am avut o relaţie specială, e clar că ne-au legat nişte lucruri. Ne-am susţinut unul pe celălalt, eu am zis în primele săptămâni că plec, dar el m-a susţinut şi mi-a zis că sunt prea bună ca să plec din competiţie. 

Relația mea cu Zanni e una foaaarte specială! E mai mult decât o relație de dragoste, de prietenie, nici nu pot să o exprim în cuvinte! Cu siguranță va continua! O să-l aștept la aeroport”, a declarat Ana Porgas la Teo Show. 

Ana Porgras a mărturisit că nu se aștepta ca ea să fie cea eliminată. Faimoasa a spus că dacă nominalizările s-ar fi făcut pe criteriu sportiv cel care ar fi trebuit să părăsească competiția în acest moment ar fi trebuit să fie Moroșanu:

„Sunt încă în stare de şoc. Nicio secundă nu mă aşteptam să ies. Mă bucur că am ieşit din competiţie cu capul sus, am ieşit după un traseu extrem de greu. Şi mă bucur că am ieşit învingătoare, pentru că am adus toate punctele care se puteau lua pe acel traseu”, a mai declarat ea.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton