Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ana Porgras, dezvăluiri incendiare despre relația cu Zanni: „Era gelos tare!”. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi

Ana Porgras, dezvăluiri incendiare despre relația cu Zanni: „Era gelos tare!”. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi

de Redactia Tvmania

Atracția dintre Ana Porgras și Zanni a atras atenția tuturor încă de pe vremea în care Ana se afla în competiția „Survivor România”. Cei doi Faimoși au fost extrem de comentați în mediul online și chiar o parte dintre concurenții care au părăsit ulterior show-ul de la Kanal D au susținut că cei doi ar forma un cuplu. 

Ana Porgras a acceptat invitația lui Jador de a discuta deschis într-un live pe Youtube. Cei doi foști concurenți de la „Survivor” au dorit să lămurească public evenimentele marcante din competiția de la Kanal D, dar și despre presupusa relație dintra Ana și Zanni. Cei doi au fost mereu apropiați, iar lumea a crezut cu adevărat în relația lor, având în vedere că se cunoșteau dinainte. 

Ana Porgras a decis să lămurească care este de fapt relația dintre ea și Zanni:
 
Jador: Ești iubita lui Zanni sau nu?

Ana Porgras: Nu. Jur că n-am nicio treabă, nu sunt iubita lui. Da într-adevăr, eram apropiați în junglă… Zi-mi tu mie că în junglă nu aveai nevoie de afecțiune… era un lucru normal până la urmă.

Jador: Ba da.

Ana: Hai să fim serioși că nu mă comportam așa doar cu el, cumva eram pentru toată lumea acolo.

Jador: Când îmi dădeai cocos, el era gelos tare, mi se părea că era gelos.

Ana Porgras regretă și acum plecarea din „Survivor România”

Ana Porgras încă are regrete referitoare la plecarea sa din Republica Dominicană. Deși a fost nominalizată chiar de Jador, cel cu care purta conversația, Ana Porgas susține că nu îl învinovățește de eliminarea sa din competiția „Survivor România”. 

 

Ana Porgras: Să știi că eu chiar am spus ceea ce gândesc. Nu pot să te trag pe tine la răspundere pentru treaba asta. Chiar dacă m-ai nominalizat, până la urmă așa a fost să fie. Nu m-au votat oamenii, nu se așteptau și asta a fost. Și am ieșit, asta e. Nu pot să zic: „bă, tu m-ai dat afară”. E greșit să spunem. E o prostie treaba asta.  Eu eram cumva linistita cand ai zis numele meu. Eram: „oricum, n-o sa ies…”

Jador: N-aveam pe cine. Pe cine sa votez? Erau doua variante: Elena ori pe tine. Nu mă asteptam să iesi, erai cea mai buna, tu cu Elena.

Ana Porgras: Nu mi-a parut bine ca am iesit, ca abia ma obisnuisem. Eram in momentul ala in care totul devenise normal.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton