Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ana Porgras s-a întors în țară de la Survivor România. Primele declarații

Ana Porgras s-a întors în țară de la Survivor România. Primele declarații

de Redactia Tvmania

Ana Porgras a revenit din Republica Dominicană după eliminarea de la „Survivor România”. Pe aeroport primele gânduri ale Anei au fost către Zanni, cu care se pare că aceasta a legat o relație specială. 

Deși fanii emisiunii au făcut o petiție pentru revenirea sa în competiția de la Kanal D, Ana Porgras a ajuns pe tărâm românesc unde a fost așteptată de către prietenii ei și a fost primită cu flori și aplauze.

Chiar dacă nu și-a dorit să plece de la „Suvivor”, Ana spune că s-a împăcat cu gândul și că nu îi poartă ranchiună lui Jador, cel care a nominalizat-o spre eliminare.

„E ceva incredibil! N-aveți cum să vă imaginați până nu te duci acolo și trăiești. Chiar dacă a fost super greu, din a doua zi mie mi-a fost dor, mi-a fost dor de joc. În primele două săptămâni am zis că n-o să rezist. După aceea nu mi-am mai dorit să plec‘, a declarat Ana Porgras, după ce s-a întors în România. „Am plecat campioană, m-am întors campioana pe care o știe lumea. Nu mă așteptam la impactul ăsta. Eu când eram acolo, în junglă, n-aveam de unde să știu ce se întâmplă în țară. Sunt absolut șocată( n. red. de impactul eliminării ei). E incredibil, numai lucrul ăsta demonstrează ce înseamnă Survivor în România. Sunt un pic sălbatică pentru că două luni să n-ai acces, în momentul în care ieși te lovesc toate informațiile astea’, a declarat Ana Porgras, proaspăt întoarsă în țară de la Survivor România, potrivit wowbiz.ro.„M-am adaptat destul de greu. În primele două săptămâni mă gândeam că vreau să plec acasă, că eu nu pot aici. Ușor, ușor m-am obișnuit, m-am adaptat, am intrat în fenomenul Survivor. Nu mai simțeam foame atât de tare. Regret enorm că am plecat. Îmi doream să rămân până în finală. Dacă așa a fost să fie și s-a întâmplat, eu nu mai am ce să schimb. Le mulțumesc oamenilor de acasă că au încercat să schimbe ceva. Trebuie să învățăm că ăsta e un concurs. Nu am fost supărată că am fost nominalizată de Jador, nu aveam de ce’, a adăugat Ana Porgras.

Zanni, mereu în gândurile Anei Porgras

Între Zanni și Ana Porgras s-a format o legătură specială. În momentul în care fosta gimnastă a părăsit competiția Survivor, Zanni a izbucnit în lacrimi. Ana a dezvăluit că singura persoană pe care o vede câșitgătoare a competiției de la Kanal D este chiar el:

Asta e întrebare capcană. Normal că pe Zanni. Trebuie să fie câștigător. O să-l aștept aici și dacă nu vine cu trofeul, mare bătaie ce o să își ia. El merită din toate punctele de vedere, și social și sportiv. El e omul care dacă are ceva să îți spună, el va veni în fața ta și îți va spune”, a mai spus Ana Porgras.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton