Homepage  / Vedete româneşti

Ana Bodea, de la vacanța în doi din Croația la noul sezon al serialului Lia. „A fost combinația perfectă între…”. EXCLUSIV

Ana Bodea, de la vacanța în doi din Croația la noul sezon al serialului Lia. „A fost combinația perfectă între...”. EXCLUSIV
16

de Cătălina Matei,

Din 24 august, Antena 1 difuzează sezonul 2 al serialului „Lia- Soția soțului meu”, iar geometria pare să rămână în centrul intrigii. Mai precis, personajele interpretate de Ana Bodea, Ioana Blaj și Ștefan Floroiaca au parte de și mai mult suspans în triunghiul lor amoros. În viața reală, lucrurile sunt mai simple, căci actrița care o interpretează pe Lia încă se află sub „efectul” vacanței pe care a petrecut-o în Croația.

Deși a debutat cu filmări pentru cel de-al doilea sezon al serialului „Lia – Soția soțului meu”, care va intra în grila postului din 24 august, vara aceasta nu a însemnat doar muncă pentru Ana Bodea. Căci actrița care interpretează personajul principal a avut parte și de o vacanță de vis alături de cel care i-a cucerit inima, o altă vedetă a Antenei 1: prezentatorul Observatorului Valentin Bunaru. Totodată, Ana a ajuns pentru câteva zile și pe Coasta de Azur.

Aflăm mai multe detalii chiar de la actriță!

Îmreună cu Petru (Ștefan Floroaica) și Alice (Ioana Blaj), personajul tău – Lia –  formează în serialul difuzat de Antena 1 un… triunghi amoros, forma geometrică preferată de producțiile de acest gen. Cât de bine te înțelegi tu cu Geometria, în viața reală?

Deși ma descurcam foarte bine la matematica, nu mi-a plăcut niciodată, probabil ca și asta m-a influențat sa aleg drumul actoriei. Și uite, chiar și aici mă lovesc de geometrie. Am început ușor ușor să o înţeleg, problema va fi să mă înțeleagă și ea pe mine.

Și ce se întâmplă cu personajele voastre în sezonul 2 al serialului?

Lia, Petru și Alice vor trece prin multe transformări, încercări, șocuri și vor fi mai pregătiți ca niciodată să lupte pentru ceea ce își doresc. Vă invit să ne urmăriţi şi în acest sezon, ce va avea premiera pe 24 august, în fiecare joi, de la 20.30, pe Antena 1.

Care a fost cea mai intensă scenă pe care ați filmat-o toți trei împreună? De până acum…

Toate secventele în care suntem toți 3 sunt pline de suspans și intensitate. Îmi amintesc ziua in care am filmat secvența in care Petru îi spune lui Alice ca nu mai sunt căsătoriți, sau secventele de la începutul primului sezon, în care Alice doar bănuia că este ceva între noi, neștiind totuși ca suntem căsătoriți. Aveam emoții de fiecare dată când auzeam “Acțiune” înaintea acestor secvențe.

lia-sotia-sotului-meu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Dar momentul din pauzele de la filmări în care ați râs în hohote?

Momentele în care râdem în hohote sunt, din fericire, foarte-foarte dese. Asta ne relaxează in timpul pauzelor, uneori chiar și în timpul secvențelor. Atunci când stam lângă monitor, cu regizorii, producătorii și acting coach-ul nostru avem parte de cele mai simpatice momente de pe set.

Ce ai descoperit nou la tine, jucând în această producție?

Am descoperit multe lucruri noi, am redescoperit și anumite lucruri pe care le uitasem despre mine. Cel mai important cred că este faptul că îmi place să mă joc cu personajul meu și asta mă ajută să mă descopăr. Ador zilele de filmare și mă bucur de fiecare dată când am ocazia să fiu Lia. Fiecare zi petrecută pe set mă face să îmi reamintesc de ce am ales actoria.

Cât de mult timp petreceți împreună și dincolo de platourile de filmare?

Petrecem atât de mult timp (de calitate) pe platourile de filmare, încât pot spune ca echipa serialului Lia a devenit o a doua familie pentru mine. Îmi văd colegii foarte des și ador asta, însă încerc sa profit de timpul liber si sa îl petrec cu părinții, fratele și prietenii apropiați. Uneori încerc să imi fac timp și pentru mine, sa am momentele mele cu mine, în care să îmi încarc bateriile.

Cum a fost în vacanță? Ai postat imagini superbe din Croaţia…

Nu m-am mai simțit atât de bine într-o vacanţă de foarte mult timp. Pot spune că această vacanţă a fost asemănătoare cu cele din copilărie, în care stăteam ore în șir pe plajă, în apă, râdeam şi mă distram încontinuu. Am fost în Croaţia şi a fost combinația perfectă între relaxare, distracție, mâncare minunată şi temperatura perfectă. Atât locul, cât si persoanele care mi-au fost alături, m-au făcut să mă simt extraordinar.

ana-bodea-si-valentin-butnaru-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 16

Mai există și alte planuri de vacanță pentru vara aceasta, cât a mai rămas din ea?

Am reînceput filmările, deci nu îmi mai pot face planuri pentru vacanţă. Voi încerca totuși să profit de weekend-uri și să vizitez cât mai multe locuri din România.

Ce alte producții te țin în fața ecranelor? Când mai ai timp …

Am început recent serialul „Formula 1 – Drive to survive” și nu ma pot opri din vizionare! Am cumpărat deja tricourile echipei preferate, iar anul viitor voi încerca să ajung la câteva curse.

Cum se anunță toamna aceasta pentru tine? În ce alte proiecte te vei mai implica?

Toamna aceasta mă voi concentra pe filmări și pe cele două spectacole de teatru în care joc. Aş vrea să mă implic și în câteva proiecte din mediul online, dar momentan nu pot să vă dau detalii. Veți vedea la momentul potrivit.

Foto: Instagram

ana-bodea-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 16

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton