Homepage  / Știri

Anahi a anunţat că este însărcinată

Anahi a anunţat că este însărcinată

de Redactia Tvmania

Anahi (33 de ani) trăieşte una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa ei, despre care a vorbit în cel mai recent număr al revistei mexicane „Caras”, pe coperta căruia a apărut însărcinată.

Cu voi toţi împărtăşesc cea mai frumoasă veste, darul meu de la Dumnezeu”, a declarat actriţa şi cântăreaţa mexicană, care va naşte la începutul lui 2017.

anahi-emb

Atât Anahi, cât şi soţul ei, guvernatorul statului mexican Chiapas, Manuel Velasco, au păstrat secret faptul că vor avea un copil, alegând să ofere în exclusivitate detalii despre sarcină celor de la „Caras”.

caras

Anahi şi-a asigurat fanii că nu a fost supusă la niciun tratament de fertilizare, aşa cum au vehiculat publicaţiile tabloide şi că totul a decurs normal. În urma ultimelor analize, artista a aflat că va avea un băiat, însă doctorii i-au zis că „verdictul” nu este final.

Anahi şi Manuel au făcut o nuntă grandioasă în aprilie anul trecut, despre care TVmania a scris pe larg în acest articol.

Deşi s-a măritat, fosta membră a trupei RBD nu a renunţat la cariera muzicală, în iunie ea lansând albumul „Inesperado”. Ultima telenovelă în care a jucat a fost „Dragoste la indigo” (2011), difuzată şi la noi de Acasă.

Citește și:

Anahi şi Manuel Velasco s-au căsătorit | Vezi mai multe poze de la nuntă

Anahi nu mai vrea să facă telenovele

Anahi s-a îmbolnăvit fix înainte de nunta ei cu Manuel Velazco

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton