Homepage  / Vedete / Vedete străine

FOTO. Anahi a devenit mama unui băieţel. Ce nume a primit micuțul

FOTO. Anahi a devenit mama unui băieţel. Ce nume a primit micuțul

de Redactia Tvmania

Cântăreaţa mexicană şi soţul ei, Manuel Velasco, guvernatorul statului mexican Chiapas, au devenit pentru prima oară părinţi pe 17 ianuarie, anunţă mx.hola.com. Anahi a născut un băieţel într-un spital din Tuxtla Gutiérrez, Chiapas.

Atât mama, cât şi bebeluşul, care a cântărit la naştere 2,6 kilograme, se simt foarte bine. Fosta membră a trupei RBD a dat vestea pe Instagram, unde a urcat o poză cu mânuţa băieţelului, însoţită de mesajul: „Bine ai venit, iubirea vieţii noastre!”.

Micuţul va purta numele de Manuel în cinstea bunicului său, doctorul Manuel Velasco Siles, dar şi a străbunicului, Manuel Velasco Suárez, care a fost guvernator în Chiapas între 1970 şi 1976.

Anahi şi soţul ei au făcut nunta pe 25 aprilie 2015, după trei ani de relaţie, ceremonia religioasă având loc la Catedrala San Cristobal din Chiapas. TVmania a scris pe larg despre nunta lui Anahi în acest articol.

Anahi (33 de ani) a jucat ultima oară într-o telenovelă în 2011, în „Dos hogares”, ea alegând de atunci să se dedice carierei muzicale. Cel mai recent album al ei se numeşte „Inesperado” şi a fost lansat anul trecut.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole: Anahi a anunţat că este însărcinată

Anahi şi Manuel Velasco s-au căsătorit | Vezi mai multe poze de la nuntă

Anahi nu mai vrea să facă telenovele

Anahi s-a îmbolnăvit fix înainte de nunta ei cu Manuel Velazco

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton