Homepage  / Articole

Anahi cântă din nou în România în decembrie

Anahi cântă din nou în România în decembrie

de Redactia Tvmania

După ce şi-a extaziat fanii cu un concert de zile mari în luna martie a acestui an, Anahi revine în ţara noastă în luna decembrie. Cântăreaţa mexicană a făcut acest anunţ pe contul ei de Twitter.

.

Deocamdată nu sunt informaţii cu privire la acest concert, însă artista a declarat că va mai cânta în Polonia, Serbia, Croaţia şi Spania. Singura dată programată este cea a show-ului din Madrid, care va avea loc pe 11 decembrie. Pe en.wikipedia.org, apare faptul că spectacolul va avea loc pe 17 decembrie la Bucureşti.

Concertul face parte din turneul mondial “Mi Delirio World Tour Reloaded 2010”. Acesta este cea de-a doua parte a turneului “Mi Delirio World Tour”, din care a făcut parte spectacolul cântăreţei susţinut la Sala Palatului pe 13 martie. Alături de foştii săi colegi din trupa RBD (Maite, Poncho, Dulce Maria, Christian şi Christopher), Anahi a cântat la Bucureşti de două ori, o dată în 2007, pe Stadionul Cotroceni, şi a două oară în 2008, la Sala Polivalentă.

.

Carieră da, dragoste ba

După despărţirea de trupa RBD, cariera muzicală a lui Anahi a luat-o pe o pantă ascendentă. În noiembrie anul trecut, cântăreaţa în vârstă de 27 de ani şi-a lansat albumul “Mi delirio”, care conţine single-urile “Mi Delirio” “Quiero”, şi “Me Hipnotizas”. Cea mai recentă piesa lansată de Anahi se intitulează “Alérgico” şi face parte de pe acelaşi album “Mi delirio”.

Deşi este mulţumită de succesul pe care îl are în muzică, Anahi spune că în dragoste nu are prea mult noroc şi că încă nu şi-a găsit alesul. “Inima mea este frântă foarte uşor. Sunt foarte pretenţioasă, încă îl mai caut pe Făt-Frumos, mi-e foarte greu să-l găsesc şi acum sunt singură”, a spus ea, citată de peopleenespanol.com. Deşi încă nu a întâlnit bărbatul alături de care să-şi întemeieze o familie artista spune că i-ar plăcea să aibă cinci copii.

În trecut, s-a zvonit că artista s-a iubit, printre altii, cu Kuno Becker, Christopher Uckerman, Aaron Diaz şi Jaime Camil.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton