Homepage  / Articole

Anahi renunță la telenovele în favoarea carierei muzicale

Anahi renunță la telenovele în favoarea carierei muzicale

de Redactia Tvmania

După ce a terminat anul trecut cu telenovela “Dos hogares”, în care i-a dat replica lui Carlos Ponce, Anahi s-a gândit să ia o pauză de la seriale şi să se ocupe mai mult de cariera muzicală. Ea va intra în curând în studioul de înregistrări pentru a lucra la un nou album.

“Voi lăsa telenovelele pentru că vreau să fac un nou disc, iar pentru asta am nevoie de timp şi implicare, chiar vreau să iasă bine. Trebuie să mă apuc să compun cântece, să mă văd cu producătorii, cu cei alături de care voi lucra”, a zis Anahi, citată de peopleenespanol.com.

Până se va ocupa de noul ei material discografic, Anahi va încerca să-şi facă planul de atac.

“Îmi voi lua o vacanţă de o lună în care voi pune la punct toate detaliile pentru viitorul album şi în care mă voi ocupa şi de câteva reclame pe care le-am tot amânat”, a mai zis cântăreaţa în vârstă de 28 de ani.

Ultimul album lansat de Anahi a fost “Mi delirio” (în 2009). De altfel, pentru a promova acest CD, cântăreaţa a realizat un turneu în care a inclus şi ţara noastră (în 2010).

Cât priveşte viaţa personală, Anahi este cam dezamăgită de bărbaţi şi de faptul că nu a reuşit în ultima vreme să aibă o relaţie serioasă. Totuşi, ea e foarte fericită de când este mătuşă. La sfârşitul lui ianuarie, sora ei, Marichelo, şi soţul ei, Jorge D’ Alessio, au devenit părinţii unui băieţel pe nume Santiago.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton