Homepage  / Articole

Anahi revine în Bucureşti pe 17 decembrie

Anahi revine în Bucureşti pe 17 decembrie

de Redactia Tvmania

După două spectacole alături de RBD şi un concert solo susţinut chiar în primăvara acestui an, Anahi se întoarce la Bucureşti şi promite fanilor un show cu adevărat exploziv.

.

Concertul face parte din turneul de promovare a ediţiei speciale a albumului “Mi Delirio”, primul album solo al cântăreţei lansat după despărţirea de RBD.

Anahi este foarte fericită datorită succesului pe care “Mi Delirio” l-a avut în întreaga lume, iar pe 23 noiembrie va lansa o ediţie specială a acestuia. Noul material include piesele “Alergico”, în colaborare cu trupa mexicană Matute, “Ni una palabra”, “Pobre tu alma” şi “Aleph”. Scriitorul Paulo Coelho a ales-o special pe Anahi să interpreteze piesa “Aleph”, compusă pentru promovarea celei mai noi cărţi ale sale. În plus, admiratorii lui Anahi vor putea asculta pe noul material discografic şi alte două variante ale piesei “Mi Delirio”, una acustică şi un remix.

De asemenea, Anahi va putea fi văzută, în curând, la Acasă, în telenovela intitulată “Clase 406”. Serialul a fost filmat în 2002, iar Anahi joacă alături de Aaron Diaz, Alfonso Herrera şi Dulce Maria.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton