Homepage  / Articole

Anahi s-a logodit, dar nu se grăbește cu nunta

Anahi s-a logodit, dar nu se grăbește cu nunta

de Redactia Tvmania

Anahi a transformat idila cu Manuel Velasco Coello, un tânăr politician de la Partidul Ecologist alături de care a fost văzută la diferite evenimente și despre care TVmania a scris în urmă cu câteva luni, într-o relație serioasă. Conform reprezentantului său, citat de peopleenespanol.com, fosta vedetă din „Rebelde” nu se grăbește însă cu planurile de nuntă.

Anul trecut, gurile rele spuneau că politicianul şi-ar fi lăsat iubita stabilă pe care o avea pentru Anahi, chiar dacă aceasta din urmă i-ar fi dat apă la moara şi unui om de afaceri pe nume Funtanet Mijares.

„Anahi nu se mărită în luna decembrie. Ea s-a logodit acum o lună cu Manuel Velasco. Când au apărut fotografiile cu ei doi, abia începuseră să fie amici. Acum au deja o lună de când sunt logodiți, dar continuă să se cunoască reciproc, a spus Guillermo Rosas, managerul artistei.

Zvonurile au început să circule la începutul acestei săptămâni, când se vorbea prin târg că Anahi a ales deja data nunții, dar știa și unde urma să aibă loc marele eveniment. Conform surselor, data aleasă era 15 decembrie, dar această informație a fost infirmată de reprezentantul lui Anahi.

Zilele acestea, Anahi se află la Londra, unde au loc Jocurile Olimpice, în calitate de ambasador al păcii din partea Fundației „Non Violence” a artistei Yoko Ono.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton