Homepage  / Vedete / Vedete străine

Anahi se lansează în afaceri. Ce planuri are actrița pentru 2021

Anahi se lansează în afaceri. Ce planuri are actrița pentru 2021

de Redactia Tvmania

Anul acesta se termină cum nu se poate mai bine pentru Anahi. Artista se pregătește intens să revină pe scenă pe 26 decembrie, după o pauză de mai bine de 3 ani, timp în care aceasta a născut 2 băieți. 

Revenirea sa pe scenă este marcată și de o premieră. Trupa RBD se reunește la 12 ani de la despărțire, însă în formulă de 4. Dulce Maria și Alfonso Herrera nu vor participa. Acesta nu este însă singurul proiect al cântăreței și actriței. 

Anahi se pregătește să se lanseze și în afaceri. Recent aceasta a dezvăluit pe Instagram ca va lansa prima sa linie de produse cosmetice „An Makeup”. Primul produs va fi chiar o paletă de farduri de pleoape care se va numi „Mia Collection”, în cinstea personajului care a făcut-o cunoscută la nivel internațional, Mia Colucci, din „Rebelde”. 

Paleta include culori care pot fi purtate atat pe zi, cât și seara și conține texturi mate și sidefate. Conform celor de la People en Espanol se pare că produsul va fi pus spre vânzare chiar spre sfâșitul lunii decembrie. Se anunță așadar un 2021 plin de proiecte prospere pentru artistă, care, cu siguranță va lansa și alte produse de machiaj. 

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Anahi (@anahi)

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by An Makeup (@an.makeup1111)

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton