Homepage  / Articole

Anahi trăieşte o „Dragoste la indigo”

Anahi trăieşte o „Dragoste la indigo”

de Redactia Tvmania

După o pauză de cinci ani, Anahi revine pe micile noastre ecrane – la Acasă, evident - cu un nou rol de protagonistă în „Dos Hogares”, tradusă la noi „Dragoste la indigo”. Fosta vedetă din „Rebelde” îi are parteneri de filmare pe Carlos Ponce şi Sergio Goyri, doi veterani ai telenovelelor!

Din 16 iulie, fanii lui Anahi, ex RBD şi „Rebelde”, îşi vor revedea idolul, pentru că postul Acasă va începe să difuzeze cea mai nouă telenovelă a frumoasei mexicane de 30 de ani. Noua producţie se numeşte „Dos Hogares” în original, are 150 de episoade, este produsă de Emilio Larrosa, iar filmările au început în 2011.

„De această dată voi interpreta rolul unei fete muncitoare, care se ocupă împreună cu mama sa de un cabinet veterinar. Angelica Estrada Mejia, personajul meu, se va căsători cu Santiago, un tânăr arhitect fermecător, interpretat de Carlos Ponce. Acesta dispare însă, la un moment dat, şi apoi este declarat mort. După doi ani de doliu, Angelica se recăsătoreşte cu Ricardo (Sergio Goyri), însă tânăra se întreabă dacă a procedat cum trebuie. Santiago se întoarce la un moment dat în peisaj şi încearcă să o recâştige pe fosta soţie şi astfel apar o mulţime de conflicte”, a încercat să sintetizeze Anahi complicata poveste din telenovelă pentru site-ul detelenovelas.com.

Filmările pentru această poveste au avut loc în Mexic, dar şi în SUA (în Texas), iar fanii vor avea parte de mult mai multe conflicte amorose, intrigi şi răsturnări de situaţie decât ceea ce a spus Anahi. Cum muzica rămâne o parte importantă a carierei sale, frumoasa protagonistă este cea care interpretază piesa de pe genericul telenovelei, melodia numită „Dividida” şi tot ea, alături de Carlos Ponce şi Laura Leon, cântă şi piesa finală, „Rendirme En Tu Amor”.

În alte roluri îi veţi revedea pe românca Joana Benedeck, Olivia Collins şi Victor Noriega. Şi nu ne putem abţine să nu vă spunem o bârfă de pe platouri: pentru că scenele de dragoste dintre Anahi şi Carlos Ponce (40 de ani) au ieşit foarte bine (păreau reale, ce mai!), s-a speculat că între ei ar fi existat o poveste de dragoste. Relaţie pe care niciunul dintre cei doi nu a confirmat-o.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton