Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Anamaria Prodan, adevărul despre divorțul de Laurențiu Reghecampf: „Atunci a început totul”

Anamaria Prodan, adevărul despre divorțul de Laurențiu Reghecampf: „Atunci a început totul”
6

de Redactia Tvmania

În urmă cu câteva săptămâni debuta un scandal mediatic. Presa de cancan scria la jumătatea lunii iunie că Anamaria Prodan ar divorța de Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt căsătoriți de 13 ani. Au împreună un băiat, Laurențiu, în vârstă de 13 ani. Chiar dacă de-a lungul anilor s-a tot zvonit că cei doi ar urma să divorțeze, de această dată zvonurile au fost confirmate de Laurențiu Reghecampf. La scurt timp după, Anamaria Reghecampf a dezmințit știrile în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

Situația a escaladat încă o dată, după ce  Laurențiu Reghecampf ar fi fost surprins de paparazzi în brațele unei tinere. Încă o dată, Anamaria Prodan a dezmințit despărțirea de soțul ei pentru cei de la Gazeta Sporturilor:

„Lucrurile între mine și Reghe sunt în regulă. În fiecare familie există discuții. Și la noi apar discuții în contradictoriu. Și eu sunt vulcanică, toată lumea mă cunoaște. Sar calul când mă cert, dar asta sunt eu. Când m-a luat Reghecampf, așa m-a luat. Nu m-a luat de la Operă, m-a luat din fotbal.  Laurențiu Reghecampf este soarele acestei familii. Vor doar să mă distrugă, dar nu au putut”, a declarat Anamaria Prodan pentru GSP Live

De unde au pornit zvonurile despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan îl consideră vinovat pe Gigi Becali despre zvonurile despre divorțul dintre ea și soțul ei:

„Totul a început în ziua în care Gigi Becali a făcut ce a făcut (n.r – declarațiile conform cărora Ana și Reghe ar avea relații extraconjungale). Când a spus de Reghe, că a avut amantă, că și eu sunt cu altcineva. Eu nu am stat la mâna niciunui bărbat. Nu l-am luat de bărbat ca să mă îmbogățesc”, a mai spus Anamaria Prodan, în direct la GSP Live

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton