Homepage  / Vedete româneşti

Anamaria Prodan, după ce a aflat de relația dintre Kamara și iubita lui Reghe. „El i-a dat mesaj lui Laurențiu”

Anamaria Prodan, după ce a aflat de relația dintre Kamara și iubita lui Reghe. „El i-a dat mesaj lui Laurențiu”

de Redactia Tvmania

Ies la iveală noi detalii despre trecutul Corinei Caciuc, amanta lui Laurențiu Reghecampf. Se pare că aceasta a avut o relație cu Kamara, având în vedere fotografiile în care se sărută cu cântărețul de la trupa Alb Negru. Recent, Anamaria Prodan a vorbit la Realitatea Plus despre această situație referitoare la informațiile care au apărut despre iubita lui Reghe.

Anamaria Prodan: „Kamara i-a dat un mesaj lui Laurențiu”

Anamaria Prodan a fost prezentă, duminică seară, la Realitatea Plus și a făcut declarații despre noile informații care au apărut despre amanta lui Laurențiu Reghecampf. Impresara a spus că a încercat să-i spună soțului ei că sunt anumite probleme în legătură cu iubita lui. Anamaria Prodan a spus că a aflat și despre relația dintre Corina și Kamara și că artistul i-a dat mesaj lui Laurențiu Reghecampf să-i spună cât de mult a greșit.

Gigi Becali mi-a zis în față că Laurențiu are o amantă. Eu am rămas uluită, pentru că nu știam ce se întâmplă. Eu pentru fotbaliști eram soldatul universal. Îi verificam non stop. Eu i-am spus soțului meu că sunt niște probleme mari cu domnișoara în cauză. El nu a crezut! A zis că domnișoara a făcut Cambridge, că ar avea o firmă. Și uite că am aflat și de Kamara, care a fost la noi la botez. Kamara i-a dat un mesaj lui Laurențiu și i-a spus cât de mult a greșit. Dacă azi a apărut ceva cu Kamara, mâine poate apărea altceva. Mie Laurențiu mi-a predat o lecție de viață, ca și Gigi Becali. Stai cu un om în viață și nu-l cunoști!”, a declarat Anamaria Prodan, la Realitatea Plus, potrivit click.ro.

Kamara a avut o relație cu amanta lui Reghe

Actuala iubită a lui Laurențiu Reghecampf a avut o relație și cu Kamara, cântărețul de la trupa Alb Negru, în urmă cu mai mulți ani. Site-ul strictsecret.ro a publicat imagini cu tânăra sărutându-se cu artistul.

Corina și Kamara / Sursa Foto: strictsecret.ro

Tot pe acest site, apare și o înregistrare video publicată pe YouTube în care Kamara îi spune Corinei să se țină de școală.

Kamara: Vreau să-mi promiţi că te ţii de şcoală şi să fii cea mai bună.

Corina Caciuc: Promit!

Kamara: Uită-la mine şi nu mai râde. Vezi că promisiunile sunt foarte importante. Promisiunea asta ţi-o faci ţie, nu mie.

Corina Caciuc: Aoleu! Aşa nu pot să mă ţin!

Kamara: Bine, promite pentru mine

Corina Caciuc: Bine, promit că o să mă duc la şcoală şi că o să fiu şi cea mai bună.

Kamara: Şi să nu ai un caiet pentru toate materiile.

Corina Caciuc: O să am două.

Kamara: Nu! Pentru fiecare materie câte un caiet.

Sursa Foto: strictsecret.ro

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton