Homepage  / Articole

FOTO: Anamaria Prodan dă startul Aventurii americane

FOTO: Anamaria Prodan dă startul Aventurii americane

de Redactia Tvmania

Joia aceasta, “Prodanca şi Reghe: Aventura americană” începe la Antena 1.

Alături de cei doi şi frumoasa lor familie, cei de acasă vor călători peste ocean, începând cu incredibilul Las Vegas şi continuând cu mai multe locaţii de senzaţie din America, între care Los Angeles şi San Diego.

Odată ajunsă la destinaţie, în spectaculosul Las Vegas, Anamaria Prodan va fi aşteptată la aeroport de Anca, sora ei mai mică, o prezenţă extrem de discretă având în vedere atât notorietatea Ionelei Prodan cât şi a Aneimaria.

Cadouri pentru Anamaria Prodan

Stabilită de 10 ani în America, sora lui Aneimaria lucrează în Vegas în domeniul imobiliar şi are o fiică de vârsta lui Laurenţiu junior. Deşi se văd destul de rar, cele două au o relaţie extraordinară, Ana mărturisind însă că sunt extrem de diferite, de la personalitate la felul în care se îmbracă.

În ciuda acestui “detaliu”, Anamaria nu s-a putut abţine să nu vină în Vegas cu un braţ de cadouri inedite pentru sora ei, de la numeroase perechi de pantofi la pantaloni stil MC Hammer.

“Anca, sora mea cea mică, este deşteapta familiei, cea mai cuminte, cea mai ascultătoare, cea mai ordonată, cea mai cea. Ea este “the brain”. La noi, Anamaria este polul nord, Anca este polul sud. Deci nu avem aproape nimic în comun.

Câteodată ne spun prietenii, cred că din complezenţă, că semănăm. Când eram mici, eu urlam toată ziua, ea tăcea toată ziua. Eu mă îmbrac cum mă îmbrac şi am părul pe care îl am, ea îşi face părul drept, ea e doamna clasic” spune Anamaria.

[imagebrowser id=797]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton