Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Anamaria Prodan, despre noul ei iubit. „Mă așteaptă până divorțez”. Cine este bărbatul cu care l-a înlocuit pe Reghecampf

Anamaria Prodan, despre noul ei iubit. „Mă așteaptă până divorțez”. Cine este bărbatul cu care l-a înlocuit pe Reghecampf
5

de Andra Stana,

Anamaria Prodan este gata să își refacă viața după ce Laurențiu Reghecampf a renunțat la căsnicia lor pentru o relație cu tânăra Corina Caciuc. Impresara a recunoscut că îi place foarte tare un bărbat care nu locuiește în România. Acesta i-ar fi făcut o promisiune importantă: o va aștepta până divorțează de Reghecampf.

Acum mai multe luni, Anamaria Prodan a trecut prin una dintre cele mai mari dezamăgiri din viața sa. Totul s-a întâmplat atunci când a aflat că soțul ei a înșelat-o.

În primăvara lui 2022, celebra impresară recunoaște că e pregătită să își refacă viața. Mai mult, Prodan a spus chiar că a întâlnit deja pe cineva, scrie libertatea.ro. Încă soția lui Laurențiu Reghecampf a filmat pentru emisiunea online „Fiță cu Adiță”. Impresara a recunoscut că un anumit bărbat a reușit să o impresioneze. În promo-ul încărcat pe YouTube, Anamaria Prodan spune că acesta a promis că o va aștepta până se va termina divorțul cu Reghecampf.

Anamaria-Prodan-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Condițiile impuse pentru viitorul iubit al Aneimariei Prodan

Pentru vedeta de 49 de ani, copiii sunt cei mai importanți. Acesta este motivul pentru care jumătatea sa va trebui să-i iubească foarte mult pe aceștia.

„Da, îmi place foarte tare cineva și mă așteaptă până divorțez! Dacă nu este perfect pentru copiii mei viitorul meu soț sau iubit, dacă nu îmi iubește copiii, dacă eu simt că nu va face orice pentru copiii mei… n-are nicio șansă. Așa a fost și cu Reghecampf. (…) E dintr-o altă lume, o lume foarte sus. (…) O să-l iubesc pe Laurențiu Reghecampf soțul Anamariei Prodan și tatăl copiilor mei, cel demn”, a declarat Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf: „Aș fi cel mai fericit om din lume să aibă altă relație”

De curând, în podcastul „Acasă la Măruță”, Reghecampf a recunoscut că s-ar bucura ca Anamaria Prodan să aibă o altă relație. Antrenorul a lăsat să se înțeleagă că, dacă impresara și-ar reface viața, nu ar mai lovi în el și nu ar mai face declarații dure.

„Aș fi cel mai fericit om din lume să aibă altă relație. Probabil atunci se va potoli. O să-i spună ăla: «Băi, gata! Ești cu mine aici și tu ce faci? Tu tot îl iei pe ăla?». Eu am 46 de ani, iar Corina are 30”, a declarat antrenorul de la Universitatea Craiova în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton