Homepage  / Vedete româneşti

Anamaria Prodan, după ce Reghe a spus că nu există dovezi că a înșelat-o. „Cât m-am chinuit să nu dea pozele de prin păduri”

Anamaria Prodan, după ce Reghe a spus că nu există dovezi că a înșelat-o. „Cât m-am chinuit să nu dea pozele de prin păduri”
9

de Roxana Mirea,

După declarațiile lui Laurențiu Reghecampf de la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, a venit și reacția Anamariei Prodan. Antrenorul a dezvăluit că a luat decizia de a divorța de impresară după episodul dintre aceasta și Dan Alexa și că nu există dovezi care să arate că el i-a fost infidel. Ei bine, Anamaria Prodan are o cu totul altă părere.

Anamaria Prodan, prima reacție după dezvăluirile făcute de Reghe

Anamaria Prodan a avut o primă reacție după ce Laurențiu Reghecampf a făcut mai multe dezvăluiri în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D. Impresara îl consideră pe Reghe un om slab, care lovește într-un om puternic.

 „Ce fac bărbații slabi în general? Cum își pot ascunde slăbiciunea, decât lovind într-un om puternic. Ce să spună Reghecampf?! Reghecampf este un mincinos patentat. La toate emisiunile ieșea și spune ”Cum?! Soția mea?! Păi este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat pe Pământ. Dacă se întâmpla așa ceva nu mai existam noi”, a declarat Anamaria Prodan, la Antena Stars.

Laurențiu Reghecampf, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”. „Cine a înșelat primul?”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Anamaria Prodan spune că Reghe a înșelat-o

Laurențiu Reghecampf a mai spus în emisiunea lui Denise Rifai că nu există dovezi care să arate că el ar fi fost infidel soției lui. Ei bine, Anamaria Prodan are o cu totul altă părere despre acest aspect. Aceasta a spus că acele imagini care reprezintă infidelitatea lui Reghe există, dar ea a fost cea care a avut grijă să nu apară, pentru a păstra imaginea familiei intactă.

 „Altă dovadă de prostie și slăbiciune. El nu face față interviurilor în primul rând. (…) El, de fapt, a spus adevărul aruncând cu ceva rău în alții. Nu a fost filmat? Păi cât m-am chinuit să nu dea pozele de prin păduri. Când țipam și mă luam în piept cu presa că nu e Reghecampf prin păduri, că mașina noastră nu este dată altor amante, ci că e dată la un prieten. M-am chinuit doi ani să ascund urmele urâte să nu cumva să se facă de râs și să ne facă de râs și pe noi”, a mai spus impresara.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton