Homepage  / Vedete româneşti

Anamaria Prodan, enervată la culme de ultima cerere a lui Laurențiu Reghecampf. „Astea sunt prostii de-ale lui”

Anamaria Prodan, enervată la culme de ultima cerere a lui Laurențiu Reghecampf. „Astea sunt prostii de-ale lui”
10

de Roxana Mirea,

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este departe de a se încheia. Într-una dintre cererile depuse la Tribunalul Buftea, Reghe a cerut ca impresara să nu îi mai poarte numele după finalizarea procesului de divorț. Această decizie a enervat-o la culme pe Anamaria, care nu avea de gând să renunțe la numele de Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf vrea ca Anamaria Prodan să renunțe la numele lui

Anamaria Prodan a avut o reacție dură după ce a aflat că Laurențiu Reghecampf a cerut ca ea să nu-i mai poarte numele în acte după ce se va finaliza procesul de divorț. Impresara nu vrea în ruptul capului să renunțe la numele de Reghecampf pentru că există o problemă ce ține de acte, spune ea.

„Nici măcar nu m-a strigat vreodată cineva Reghecampf sau Dumitrescu. Eu sunt Anamaria Prodan, eu așa m-am născut, ei au devenit cunoscuți, normal, ca fiind soții mei. E frumos să fie așa, că o familie se ajută. Nu este vorba de nume, nu are nimeni cum să ia numele. Problema este de acte!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

Dacă instanța îi va da câștig de cauză lui Reghe, impresara va trebui să revină la numele de familie pe care îl avea înainte de căsătoria cu antrenorul, ci anume Dumitrescu. Acesta este numele fostului ei soț, Tiberiu Dumitrescu. Ei bine, Anamaria poate, totuși, să solicite să revină la numele de Prodan.

anamaria prodan (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„Astea sunt prostii de-ale lui Reghecampf”

De altfel, cele două fiice ale impresarei din prima căsnicie cu baschetbalistul, Sarah și Rebecca, poartă și ele numele Dumitrescu. Anamaria Prodan l-a avertizat pe Laurențiu Reghecampf că nu va fi prea ușor să-și schimbe numele după divorț. Anamaria a menționat că antrenorul ar trebui să fie mândru că ea îi poartă numele.

„E foarte greu în America să schimbi social security, să schimbi toate actele, tu să ai un nume, copiii alt nume. Astea sunt prostii de-ale lui Reghecampf, mă rog! Nu mai contează, el ar trebui să fie mândru că-i port numele“, a mai spus Anamaria Prodan.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton