Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Anamaria Prodan, fotografie de 60 de mii de like-uri. „Mai perfectă ca la 30”

Anamaria Prodan, fotografie de 60 de mii de like-uri. „Mai perfectă ca la 30”
4

de Andra Stana,

Anul acesta, Anamaria Prodan va schimba prefixul. Cu toate că se apropie de 50 de ani, vedeta a demonstrat recent că, pentru ea, nu își arată vârsta. Iată ce imagine a postat online, spre deliciul fanilor.

Fotografia cu care Anamaria Prodan i-a cucerit pe fanii de pe Instagram

Impresara se fotografiază destul de des în ipostaze incendiare. Imaginile ajung apoi pe Instagram, unde adună aprecieri de la urmăritorii vedetei.

Cea mai recentă fotografie în costum de baie i-a adus Anamariei Prodan peste 64.000 de like-uri din partea fanilor.

Anamaria Prodan nu a scris niciun text în dreptul fotografiei. S_a limitat doar la a adăuga câteva emoticoane. În schimb, prietenii ei nu s-au ferit să comenteze. „Mai perfectă ca la 30”, i-a transmis Adrian Pescariu. 

Ce își dorește Anamaria Prodan de la viitorul iubit: „Să aibă miliarde”

Anamaria Prodan, care se află în plin proces de divorț de Laurențiu Reghecampf, se gândește deja la următorul ei partener. Impresara știe cum trebuie să arate bărbatul căruia îi va permita să intre în viața ei, după despărțirea de antrenor. Cert este că Anamaria Prodan își dorește ca viitorul partener să fie un bărbat foarte puternic, care să o satisfacă pe toate planurile.

Anamaria-Prodan-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Eu l-am inventat și pe Reghe și eu am cam inventat toți bărbații din viața mea, că nu m-am ales niciodată cu unul șmecher, unul cu bani. Nici nu știu cum e să primești cadouri așa, să vină unul să zică: iubita mea, ți-am luat un hotel!”, a declarat Anamaria Prodan în podcast-ul lui Codin Maticiuc de pe YouTube.

Anamaria Prodan își dorește alături un bărbat puternic, capabil să o satisfacă pe toate planurile.

La 50 de ani vreau să termin viața lângă unul puternic, mai puternic decât mine din toate punctele de vedere”, a spus Anamaria Pordan.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton