Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Anamaria Prodan, fotografie de mii de like-uri. În compania cărui actor celebru a fost surprinsă. „#legend”

Anamaria Prodan, fotografie de mii de like-uri. În compania cărui actor celebru a fost surprinsă. „#legend”

de Andra Stana,

Anamaria Prodan s-a lăudat în repetate rânduri că ar fi cunoscută în toată lumea. Recent, vedeta a vrut să le demonstreze tuturor că acesta este adevărul. Fosta soție a lui Laurenția Reghecampf a postat online o fotografie în care apare alături de unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood.

Anamaria Prodan s-a pozat cu unul dintre cei mai admirați actori de filme de acțiune

În acest weekend, Anamaria Prodan a postat pe Instagram o imagine în care apare la masă alături de Steven Seagal. Fotografia a adunat în timp record mai mult de 30 de mii de aprecieri.

„Te ador”, „Numărul 1”. „Ești superbă, Ana” și „Legenda” au fost doar câteva dintre comentariile pe care urmăritorii Anamariei Prodan le-au postat în dreptul fotografiei cu Steven Seagal, scrie protv.ro.

Anamaria Prodan și-a cumpărat bolid de 500.000 de euro

Pe final de 2021, Anamaria Prodan și-a cumpărat o mașină de lux, în valoare de 500.000 de euro.

Impresara a plecat din România înainte de Crăciun pentru a petrece sărbătorite în Emiratele Arabe Unite. Cum anul 2021 nu a fost unul prea bun pentru ea, pe plan personal (aici amintim divorțul de Laurențiu Reghecampf), impresara și-a făcut un cadou. Anamaria Prodan și-a cumpărat o mașină de lux. În plus, ea s-a filmat la volanul bolidului și a publicat imaginile pe Instagram.

Vă iubesc! Aceasta este aleasa”, a spus Anamaria Prodan, în engleză, în filmarea pe care a postat-o pe contul ei de socializare, impresara fiind, de altfel, o împătimită a mașinilor puternice și scumpe.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton