Homepage  / Vedete româneşti

Anamaria Prodan, noi detalii despre iubitul milionar. Nu își mai ascunde relația cu Flavius Nedelea

Anamaria Prodan, noi detalii despre iubitul milionar. Nu își mai ascunde relația cu Flavius Nedelea
4

de Roxana Mirea,

Timp de mai multe luni de zile, Anamaria Prodan n-a vrut să spună cine este noul ei iubit, după despărțirea de Laurențiu Reghecampf. Acum, impresara nu se mai ascunde și a vorbit despre milionarul în brațele căruia și-a găsit liniștea.

Anamaria Prodan, despre iubitul milionar

Recent, Anamaria Prodan și noul ei iubit au fost surprinși de paparazzii Spynews.ro în Aeroportul Otopeni, în timp ce așteptau să plece într-o escapadă romantică, în Nisa. Timp de mai multe luni de zile, impresara l-a ținut ascuns de ochii curioșilor pe alesul inimii ei, dar acum nu se mai ascunde. Anamaria Prodan se iubește cu Flavius Nedelea și spune că e cu adevărat fericită.

„Trăiesc un vis frumos din care nu vreau să mă trezesc niciodată. În sfârșit, după o perioadă grea pentru mine, am lăsat în urmă lucrurile care m-au făcut să sufăr, și, așa cum mi-a spus iubitul meu, omul care m-a susținut în tot acest timp și mi-a fost aproape, adevărul meu de acum este acela că după o furtună puternică iese cel mai frumos soare. Așa simt!

Eu și Flavius suntem fericiți, am încercat să ne trăim iubirea dincolo de lumina reflectoarelor, cu discreție și cu bucurie în suflet. Facem totul împreună, îmbinăm afacerile cu vacanțele, așa cum s-a întâmplat și de Paște, pe Coasta de Azur, avem familia aproape și îi mulțumim lui Dumnezeu în fiecare zi, pentru fiecare moment!”, a declarat impresara pentru Wowbiz.

Cine este Flavius Nedelea, iubitul Anamariei Prodan

Flavius Nedelea este un afacerist român, originar din Tulcea, care deține un hotel în București, un restaurant de lux, dar și alte business-uri importante. Acum ceva timp, Anamaria Prodan vorbea doar la superlativ despre cel care i-a furat inima.

anamaria-prodan-noi-detalii-despre-iubitul-milionar.-nu-isi-mai-ascunde-relatia-cu-flavius-nedelea-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Regele meu este atât de mare, puternic, mândru, deștept, influent, bogat, miraculos, uluitor încât n-aș vrea să sufere restul când l-ar vedea. Și de asta îl țin așa ascuns, și din acest motiv avem convenția asta să trăim frumos, nu în ziar.  Vă doresc și vouă măcar o unime din fericirea și liniștea pe care mi le-am căpătat eu”, declara Anamaria Prodan în urmă cu ceva vreme.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton