Homepage  / Știri / Televiziune

Anamaria Prodan se retrage de la cârma emisiunii „Gospodar fără pereche”. Care sunt motivele acestei decizii

Anamaria Prodan se retrage de la cârma emisiunii „Gospodar fără pereche”. Care sunt motivele acestei decizii

de Redactia Tvmania

Ieri în cadrul emisiunii „La Măruță”, Anamaria Prodan Reghecampf a anunțat că pleacă de la cârma emisiuinii „Gospodar fără pereche”, care a ajuns la al treilea sezon. 

Deși a prezentat episodul pilot în care ne-a introdus gospodarii acestui sezon, Anamaria mărturisește că dorește să petreacă mai mult timp alături de copiii săi, acesta fiind unul din motivele principale ale deciziei sale. În plus, aceasta precizează că vrea să nu renunțe la fotbal fiind marea sa pasiune. 

„Nu mai am timp! S-au decalat puțin filmările și, după ce am fost în America la fiica mea Sara, care a plâns ca atunci când avea 5 ani că eu niciodată nu sunt lângă ea, Bebe plânge că nu sunt lângă el, Rebeca îmi spune că de 6 luni nu am mai trecut să o văd am decis să mă retrag. Pentru emisiune trebuia sa fiu în România, plus că voi intra în perioada de transfer, iar în noiembrie, decembrie, ianuarie eu trebuie să muncesc. Să rămân la cârma emisiunii ar însemna să rup definitiv legătura cu familia mea, să nu îi mai văd absolut deloc, să filmez și să fac fotbal. Fiica mea de la 14 ani este singură în America, iar copiii mei au nevoie de mine orice ar fi”, a mărturisit Anamaria. 

În momentul de față nu se știe cine va lua locul Aneimaria în cadrul emisiunii, însă a promis telespectatorilor că vor avea parte de o surpriză plăcută:

„Cu siguranță o să fie o surpriză plăcută, vine cineva după mine la fel de puternic care o să însoare toți gospodarii! Am o relație specială cu Pro TV pentru că m-au înțeles până la ultima rugăminte și le mulțumesc!”, a încheiat aceasta. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton