Homepage  / Vedete româneşti

Anamaria Prodan și Botezatu, împreună la Abu Dhabi. „A pariat jumătate de milion!”

Anamaria Prodan și Botezatu, împreună la Abu Dhabi. „A pariat jumătate de milion!”

de Redactia Tvmania

Anamaria Prodan a mers în weekend la Abu Dhabi, unde a asistat la ultima cursă din sezonul de Formula 1, în urma căreia Max Verstappen a ieșit campion mondial. Creatorul de modă Cătălin Botezatu a însoțit-o pe circuit.

Anamaria Prodan a privit din tribune cel mai palpitant final de sezon din Formula 1, unul decis în ultimul tur de circuit, când Max Verstappen l-a depășit pe Lewis Hamilton și a cucerit titlul de campion mondial, scrie gsp.ro.

Agentul FIFA și creatorul de modă s-au aflat în tribunele circuitului de la Abu Dhabi alături de alți doi prieteni. Cele două vedete au urmărit cursa la intensitate maximă, după cum se poate vedea și în videoclipul pe care Cătălin Botezatu l-a postat pe Instagram.

Câți bani a pierdut Anamaria Prodan ieri în Emirate

Impresara a fost însoțită de bunul său prieten, Cătălin Botezatu, conform imaginilor postate pe rețelele sociale. „Mai am puțin și câștig pariul. Hamilton! Normal că am emoții!”, a spus Anamaria Prodan. 

„Cât ai pariat? 500.000 de euro?”, a întrebat-o Cătălin Botezatu pe Anamaria Prodan.

Impresara chiar ar fi pariat o jumătate de milion de euro pe victoria lui Lewis Hamilton, conform informațiilor oferite de Realitatea Sportivă, unde femeia de afaceri este implicată financiar. Nu se știe dacă impresara a tras lozul necâștigător și ar fi pariat pe Hamilton, așa cum s-ar deduce din filmarea cu Botezatu.

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton