Homepage  / Știri

Anamaria Prodan și Reghe se întorc la Euforia TV cu “La plăcinte înainte!”

Anamaria Prodan și Reghe se întorc la Euforia TV cu “La plăcinte înainte!”

de Redactia Tvmania

Anamaria Prodan revine, din 23 februarie, la Euforia TV, cu a treia serie a reality show-ului “Prodanca și Reghe”, intitulată “La plăcinte înainte”.

Anei îi vine o super idee de afacere: vrea să-și deschidă o cofetărie-patiserie cu rețete tradiționale românești și încearcă să-și convingă familia, respectiv soțul și mama să-i dea, nici mai mult, nici mai puțin, decât 30.000 euro, ca să pună afacerea pe picioare.

“Cine crede că e ușor să-ți vină o idee de afacere, s-o pui în practică și s-o mai și finanțezi, se înșeală. Nu numai că nu e deloc simplu, dar devine aproape imposibil când trebuie să-ți convingi propria familie să coopereze! O să vedeți prin ce-am trecut eu, până să-I conving pe Laur și pe mama… Dar pe cuvântul meu c-a meritat fiecare efort. Cele mai bune plăcinte și prăjituri din București, exact ca la mama acasă, cu rețete 100% tradiționale vor fi la mine în cofetărie. Și cine nu mă crede pe cuvânt… mă angajez să demonstrez cu fapte, într-o cofetărie așa cum numai în Bucureștiul anilor interbelici mai găseai!” – spune Anamaria Prodan.

Din 23 februarie, “La plăcinte înainte” intră în grila Euforia TV de două ori pe săptămână, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 20.00, timp de 90 de minute.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton